Дневни хороскоп за 17. новембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 17. новембар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Прати вас лош дијалог у односу са вољеном особом, међу вама постоје различита интересовања и мјерила вриједности. Мотивисани сте за пословни успјех, стога прихватите такмичарску атмосферу или идеју коју вам предлаже једна млађа особа. Нема потребе да се оптерећујете неким ружним догађајима или лошим слутњама.

Бик

Без обзира на грешку коју сте учинили, избјегавајте варијанту самокажњавања или осамљивања. Игнорисањем пословних проблема не можете учинити ништа корисно. Линија мањег отпора не води у правцу позитивних рјешења. Слободно вријеме посветите психофизичкој релаксацији.

Близанци

Оптерећујете се новим емотивним слутњама, али то је одраз вашег тренутног стања и недостатка инспирације. Сусрет са једном особом на вас дјелује заморно, не посвећујете довољно пажње осталим догађајима у којима активно учествују ваши сарадници. Подстичите код себе упорност, оптимизам и јаку вољу.

Рак

У љубавном односу није дозвољено све што прижељкујете, али нема разлога ни за лажну скромност. Бирајте увијек најбоље рјешење. Различите околности су на вашој страни. Налазите се у сјајној прилици да остварите успјешне резултате, будите истрајни у својим намјерама. Приуштите себи неку омиљену забаву удвоје, као рецепт за добро расположење.

Лав

Важно је да се налазите у позитивном окружењу и уз драгу особу. Мале њежности доносе велико задовољство у сваком погледу. Имате добре идеје, али неко вас одбија. Не дозволите да се пословни неспоразум битно одражава на вашу концентрацију или вољу. Подстичите код себе одлучност, самопоуздање и јаку вољу.

Дјевица

Стрпљиво сачекајте на нечији позив или на партнерово присуство. Постоје ситуације које не можете убрзати и промијенити у своју корист. Избјегавајте ривалство или такмичарску атмосферу, важно је да сачувате позитивну везу са блиским сарадницима. Потрудите се да побољшате своју концентрацију.

Вага

Партнер дјелује нестрпљиво при ишчекивању да испуните своја обећања, али ви имате добру љубавну стратегију од које не одустајете лако. Имате велике амбиције, али ваш успјех је релативан и подложан промјенама. Недостаје вам добра концентрација. Важно је да рационално користите своју енергију и вријеме.

Шкорпија

Не желите да пропустите изненадну прилику за емотивно зближавање. Одговорите на нечије сигнале или на љубавну поруку. Привлаче вас велики пословни изазови или могућност да опробате своје способности под необичним условима. Налазите се у сјајној форми.

Стријелац

Психолошка фаза кроз коју пролазите има позитиван утицај на ваш љубавни живот. Свијет око себе посматрате другачијим очима и са више оптимизма. У већини ситуација умијете да прилагодите основне критеријуме према својим интересима и да се изборите за боље услове. Посветите пажњу неким ведрим и забавним садржајима, опустите се.

Јарац

Имате утисак да ваш емотивни живот није довољно интересантан и узбудљив у оној мјери колико бисте жељели. Учините нешто у том правцу. Потрудите се да предухитрите остале сараднике, који рачунају на вашу недовољну информисаност или неупућеност у пословне прилике. Подстичите код себе позитивно расположење.

Водолија

За сада вјешто користите своје способности на различитим странама. Партнер не може да одоли вашем шарму. Степен пословног успјеха највише зависи од правилног избора тактике коју примјењујете према сарадницима. Обратите пажњу на правилну исхрану.

Рибе

Док блиска особа рјешава заједнички проблем, ви упорно понављате погрешне потезе или погрешну причу. Сувише сте узнемирени. Положај Мјесеца утиче на вашу претјерану сентименталност у пословним сусретима и на велике амбиције. Пријаће вам нека од техника психолошког опуштања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана