Дневни хороскоп за 17. март

Г.С.
Дневни хороскоп за 17. март

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Oткријете штa звијезде имају за вас!

Ован

Потрудите се данас да на моменте промијенљиву енергију надокнадите неком физичком активношћу. Не размишљате о послу превише. Искажите јасно и отворено своје ставове и размишљања по питању неких недоумица која вас муче. Будите опрезни у саобраћају.

Бик

Максимално искористите слободно вријеме за одмор и пуњење радних батерија. Требаће вам сва расположива енергија у слиједећој радној седмици. Неке ситне несугласице занемарите, просто пређите преко њих, није моменат да се тиме бавите. Здравље сасвим задовољавајуће.

Близанци

Највише обавеза данас би вам могли донијети неки послови или незавршене породичне обавезе, па се тиме позабавите. Нема наговијештаја крупних промјена или заокрета на вашем љубавном хоризонту ове недјеље. Некако, ни тамо ни овамо. Здравље врло добро.

Рак

Ракови, недјељу искористите за одмор, а нове пословне обавезе могу и да сачекају. Не оптерећујте се прије времена. Потребно вам је више разумијевања и пажње од драге особе. Направите ви први тај корак. Могућа главобоља.

Лав

Може доћи до одлагања неког договора са пријатељима или пак кашњења неког од њих. Стога се немојте сувише нервирати. Уколико сте задовољни постојећим љубавним стањем, нема разлога да овог дана било шта мијењате. Уколико нисте, будите стрпљиви јер данас није дан за неке конкретне потезе. Хроничне тегобе могу вам задавати мање проблеме.

Дјевица

Осећај да нешто битно не пропустите натераће вас да још једном провјерите да ли су припреме за нову радну седмицу ваљано урађене. Само без нервозе. Без форсирања, лагано и опуштено проведите овај дан посветивши довољно пажње вашој драгој особи. Будите опрезни у саобраћају, пише Астропутник.

Вага

Ваге би поред одмора могле да се позабаве и неким креативним идејама које им се већ неко вријеме крчкају у глави и пораде на осмишљавању реализације. Покажите довољно пажње и разумевања према вољеној особи. Само тако ћете ријешити потенцијалне несугласице. Могуће респираторне тегобе.

Шкорпија

Ево једног дана да и ви пословне обавезе ставите у други план. Опустите се и одмарајте. Могуће је искушење у виду флерта са више особа. Провјерите колико добро у тим водама пливате. Могућа главобоља.

Стријелац

Порадите током овог првог дана викенда на припреми терена за будуће пословне подухвате. Одвојте довољно времена и за неку физичку активност, пријала би вам. Позитивну енергију не би било лоше да усмјерите на неко породично окупљање, дружење са рођацима. Здравље врло добро.

Јарац

Без значајнијих дешавања током овог другог дана викенда. Дан искористите да се посветите планирању обавеза за наредну седмицу и припремите се на вријеме. Било би добро да не искључите из главе љубавну сферу потпуно. Врло могуће је да вас ту очекује неко пријатно изненађење. Здравље врло добро.

Водолија

Данас бисте могли евентуално да се позабавите неким ситним детаљима и корекцијом грешака. Нека комуникација преко друштвених мрежа могла би да почне да се неочекивано добро одвија. Уживајте.Водите рачуна о исхрани.

Рибе

Дан сличан претходном могу да очекују типичне Рибе. Није на одмет да обавите основне припреме за наредну радну седмицу. Неко ће нескривено показати шта према вама осјећа. Немојте се уплашити и побјећи. Будите физички активни.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана