Дневни хороскоп за 17. мај

Г.С.
Дневни хороскоп за 17. мај

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Важно је да се осјећате пријатно уз вољену особу. Осјећај повјерења или блискости у вама буди неку скривену снагу. Будите пажљивији пред особом која вас обавезује на одређене услове или на пословно-финансијску сарадњу. Пријаће вам нека лакша дијета, избјегавајте нездраву храну.

Бик

Нема разлога да емотивно уцјењујете вољену особу, на такав начин само постижете супротан ефекат. Важно је да одаберете улогу која одговара вашем интересовању и посао који доноси материјалну корист. Слободно прихватите изазове који вас подстичу на креативно изражавање.

Близанци

Напокон долазите до сазнања да нечија обећања нису довољно искрена. Поступите по својој савјести. Опустите се. Будите промишљени и немојте ризиковати у стварима које не познајете довољно или у ситуацијама када постоји неки вид забране. Уљепшајте своје расположење и посветите пажњу ведријим садржајима.

Рак

Сачувајте самоконтролу, боље је да не провоцирате партнера на узајамно доказивање. Ствари лако могу да измакну контроли. Потребно је да сагледате различите догађаје на пословној сцени и своју улогу или могућности. Обратите пажњу на правилну исхрану.

Лав

Дјелујете сувише узнемирено, доносите погрешну одлуку и упорно инсистирате на својим намјерама. Профилтрирајте своје мисли и осјећања.

Избјегавајте сва непотребна узбуђења или обавезе које вас психофизички исцрпљују. Размислите коме треба да се обратите за одређени вид услуге.

Нема потребе да прецјењујете личне могућности.

 

Дјевица

Не добијате довољно емотивне пажње и партнерову подршку, размислите шта је прави повод. Негдје сте затајили. Превише ароганције са ваше стране може да компликује договор везан за пословно-финансијску сарадњу. Пријаће вам излазак или сусрет с пријатељима као добра релаксација.

Вага

Веће значење имају детаљи које мудро прећуткујете, него ствари које саопштавате љубавном партнеру. Нечија прича по вашем мишљењу дјелује неубједљиво и преувеличано, тако да се ослањате на личну процјену и способности. Потребно је да побољшате кондицију.

Шкорпија

У друштву вољене особе немојте дозволити да вам недостаје маштовитост или љубавна инспирација, као добар подстицај. Неко у вама подстиче креативну радозналост и жељу за новим сазнањем. Обратите пажњу на корисне информације. Учините нешто у прилог љепшем изгледу и добром расположењу.

Стријелац

Не дозволите да у вама превлада сумња према вољеној особи или нерасположење. Потребна вам је позитивна оријентација. Налазите се у необичној пословној ситуацији. Многа питања која имате за сада остају без задовољавајућег одговора. Нема потребе да се оптерећујете напорним обавезама.

Јарац

Смета вам сазнање да партнеру повремено недостаје инспирација, храброст или искреност. Учините нешто по том питању. Одбијате да прихватите нечију услугу која вас обавезује на партнерство под одређеним условима. Пријаће вам више сати здравог сна, обратите пажњу на своје снове.

Водолија

Дјелујете узнемирено, не успијевате да остварите своје емотивне планове. Понестаје вам стрпљивости у друштву вољене особе. Претјерана амбициозност или нескромност при процјени личних могућности узрокује различите неспоразуме. Контролишите импулсивну страну своје личности.

Рибе

Партнер дјелује прилично узнемирено, што ремети и ваше расположење. Не можете да ускладите заједничка интересовања. Затражите нечију подршку или стручно мишљење. Сваки вид добре превентиве може бити од велике помоћи. Избјегавајте различите непријатности и напорне ситуације.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана