Дневни хороскоп за 17. јул

Г.С.
Дневни хороскоп за 17. јул

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

 

Ован

Партнер умије да вас орасположи својим идејама. Неке ситуације представљају повод за заједничку срећу и задовољство. Неко покушава да вас наведе на другачије мишљење, али ви имате своје циљеве и не одступате од започетих планова. Слободно вријеме посветите рекреацији, опустите се.

Бик

Пажљивије анализирајте особу која вам се допада. Склони сте честим промјенама расположења. Пословни проблем са којим се тренутно суочавате не треба да утиче на ваше расположење или концентрацију. Пријаће вам витаминска исхрана, конзумирајте више течности.

Близанци

Планирајте неку омиљену забаву или нови љубавни сусрет. Неко вас подстиче на добро расположење и на емотивну иницијативу. Нови догађаји на пословној сцени захтијевају блиц процјену и брзо прилагођавање. Могуће је да импровизујете само до одређене границе. Потрудите се да уљепшате своје расположење.

Рак

Расположени сте за нове емотивне изазове и забаву, партнер прихвата ваше идеје са великим одушевљењем. Будите мудри, важно је да свој успјех уклопите у просјечна мјерила. Нема потребе да скрећете пажњу. Обратите пажњу на своје снове.

Лав

Морате имати довољно стрпљења за своју породицу, као и за различите проблеме са којима се суочава вољена особа. Немојте дозволити да у вама превлада сујета или порив за тријумфом. Будите реални. Избјегавајте различита психофизичка оптерећења.

Дјевица

Недостаје вам емотивни подстицај, али ви не желите да се помирите са пасивном улогом. Слободно повуците потез изненађења. Налазите се у сјајној форми. Немојте пропустити прилику која обећава пословни добитак или корисну рекламу. Потрудите се да правилно усмјеравате своју креативну енергију.

Вага

Потребно је да ријешите своје емотивне дилеме, прије него што вас неко ухвати на "дијелу" или вас изненади. Претјераним истицањем пред сарадницима привлачите негативне коментаре. Потрудите се да завршите започете послове. Контролишите своје унутрашње конфликте.

Шкорпија

Пажљивије бирајте особу са којом желите емотивно да се опустите или да уживате у некој интимнијој забави. Подстичите код себе креативну радозналост и упорност, али само до оне границе која неће представљати проблем да успјешно остварите своје намјере. Избјегавајте неумјереност и различите видове екстремног понашања.

Стријелац

Партнер дјелује врло подстицајно и умије да преусмјери ваше мисли у позитивном правцу. Нема разлога за додатну забринутост. Замерке које вам неко упућује не представљају велики прекршај. Ако је ријеч о различитим ставовима, потребно је да усагласите пословне интересе. Подстичите код себе добро расположење и ведар дух.

Јарац

Боље је да стишавате своје страсти, него да се уплићете у расправу са вољеном особом. Размислите о могућим посљедицама. Уколико вам неко задаје различите проблеме, подсјетите своје сараднике на правила лијепог понашања. Ускладите своје мисли и осјећања.

Водолија

Партнер вам често приговара на понашању и пропустима. Можда немате довољно убједљива објашњења на једноставна питања. Радујете се због нових информација. У прилог вам иду различите околности и сазнање да се налазите у центру важних догађања. Избјегавајте непотребне компликације и велике изазове.

Рибе

Психолошка фаза кроз коју пролазите има позитиван утицај на ваш љубавни живот. Свијет око себе посматрате другачијим очима и са више оптимизма. У већини ситуација умијете да прилагодите основне критеријуме према својим интересима и да се изборите за боље услове. Посветите пажњу неким ведрим и забавним садржајима, опустите се.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана