Дневни хороскоп за 17. јануар

Г.С.
Дневни хороскоп за 17. јануар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Ситуације у пословном сегменту су се јако покренуле и повремено нећете знати чему прије да се окренете. Прија вам ово велико ангажовање, али сте у исто вријеме забринути да ли ћете успјети све да завршите.

Бик

Прилив позитивне енергије је евидентан код вас и данас ћете много лакше излазити на крај са свим пословним обавезама. Другачији приступ проблемима помаже вам да брже дођете до циља.

Близанци

Ухватила вас је велика нестрпљивост. Не можете више да чекате да се неке ситуације одуговлаче и пролонгирају и инсистираћете да друга страна заврши своје обавезе према вама.

Рак

Врева и гужва на послу вам у исто вријеме сметају, али и чине да се и ви активирате што више можете. Успијевате добро да се снађете у свој овој ужурбаности и будите сигурни да ћете завршити планирано на вријеме.

Лав

Успјели сте да завршите један посао у посљедњем тренутку и можете да се опустите. Додуше, ово опуштање ће бити кратко, јер су нови задаци испред вас. Изгледа да нећете имати баш много мира.

Дјевица

Иако је посла данас преко главе, прија вам толико ангажовање. Додуше, други ће вас ометати својим упадицама и скретањем пажње на себе па ће вам бити потребно много стрпљења.

Вага

Иако сте жељели да неке обавезе оставите за наредну седмицу, послије критике од стране колеге или шефова – мораћете да се прихватите посла. Склони сте да окривљујете друге за нешто што сте ви урадили.

Шкорпија

Очекујете да неко данас испуни обећање и помогне вам око једног пословног пројекта и више је него вјероватно да ће то и учинити. Други су данас склони да вам чине услуге. Нестрпљиви сте да се сретнете с неким ко вас јако привлачи, јер ту особу не можете да избаците из својих мисли.

Стријелац

Иако сте своје пословне обавезе одрадили како треба, пословни партнер није задовољан. Не допада вам се што су његове реакције бурне иако реално нема никаквог разлога за то. Покушајте да направите компромисно рјешење.

Јарац

Оно што се данас дешава у колегијалном окружењу не прија вам и донекле квари ваше планове. Мораћете да се сналазите у неким ситуацијама које нисте очекивали. Ипак, растеретићете себе у поподневним и вечерњим сатима.

Водолија

Свјесни сте ви да би требало да се посветите својим обавезама, али тренутно су вам мисли на потпуно другој страни. Окупирани сте неким финансијским приливом којег нестрпљиво очекујете.

Рибе

Данас ћете све радити у посљедњем тренутку. Покушајте да се организујете мало боље. Водите рачуна о својим трошковима и покушајте да не бацате” новац на непотребне ситнице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана