Дневни хороскоп за 17. фебруар

Г.С.
Дневни хороскоп за 17. фебруар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Планете ће распламсати ваше страсти, а потребу за ужицима и угођајем појачати до крајности. Уживаћете у флертовању, а неки би могли да се заљубе у особу која привлачи изгледом. Развеселиће вас прилив новца или исплата заосталих хонорара, али немојте одмах све потрошити - паметно расподијелите новац!

Бик

Комуницираћете с великим бројем људи, трговати, писати или путовати. Све ће вам полазити за руком! Знаћете се наметнути, истакнути најбоље на себи, а људи ће вам се обраћати с питањима или вам упућивати комплименте. Прихватаћете позиве на излазак којих ће бити више него што очекујете.

Близанци

Мучићете се с промјенама расположења па ће бити битно с ким сте у друштву. Долазићете у контакт с људима које бисте најрадије избјегли. Пазите да оно што некоме говорите не буде превише грубо. Побрините се да надређени добију резултате вашег пословања.

Рак

Зрачићете позитивном енергијом и освијестити у себи квалитете које посједујете. У свему ћете настојати бити први, најгласнији и најјачи, а у друштву ћете бити радо прихваћени. Ближњи ће тражити ваше мишљење или одобрење. Преузимате иницијативу на љубавном плану.

Лав

Укућани ће примијетити да нисте расположени за разговор и да сте незаинтересовани. Искажите смисао за уступке и попуштање, јер своје нерасположење нећете ријешити ћутњом и повлачењем. Дружење с људима, који вас разумију, подигнуће вам расположење.

Дјевица

Бриљираћете одличним идејама и квалитетним рјешењима. Многима ћете помоћи савјетом. Могуће је путовање или посјета из даљине. Пред вама су љубавни тренуци које ћете пажљиво скривати од ока јавности. Уживаћете у партнеровим загрљајима.

Вага

Годи вам владавина Водолије па су идући дани добри за почетак нечег новог, нове љубави или пријатељства. Ако сте несрећно заљубљени, ваши покушаји да се приближите симпатији уродиће плодом. Заљубљеност ће придонијети другачијем погледу на живот па ћете више држати до себе.

Шкорпија

Порадите на сређивању интимног живота. Партнер ће неке ствари разматрати другачије од вас, али није на одмет да га пажљиво пратите и послушате неке његове приједлоге и размишљања. Одлучан став и јасан циљ на послу биће кључни тренуци вашег успјеха.

Стријелац

Обим послова натјераће вас на усвајање нових вјештина, већу сарадњу с другима и промјену приоритета. Приходи ће вам се повећати, али новац ће вам брзо нестајати с рачуна. Љубавни живот биће у знаку позитивних промјена.

Јарац

Пријатељи ће кумовати вашим новим љубавним почецима иако вам посредници неће ни бити потребни. Одлично ћете се сналазити у љубавним водама. Запне ли вам неко за око, нећете губити вријеме. Искреност и отвореност биће ваши најјачи адути.

Водолија

Нешто треба да жртвујете у име кућног мира, заједнички донесете одлуку или изађете у сусрет родбини. Изговорене ријечи или непоштовање договора у породици биће могући разлог за препирку. Немојте заборавити на свакодневне обавезе које и даље представљају вашу одговорност

Рибе

Упркос ситним неприликама које ће произлазити из ваше наглости, пред вама је успјешан дан. Уколико запнете приликом испуњавања планова, не губите живце него предузмите све што је потребно за отклањање проблема.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана