Дневни хороскоп за 17. децембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 17. децембар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Већина Овнова би требало данас да ужива у слободном времену и посвети се себи и својим пријатељима. Посао би требао да вам буде у другом плану. Послушајте своје унутрашње „ја“ кад су партнерски односи у питању. Немојте претjерано инсистирати на сопственим ставовима и мишљењима. Здравље врло добро.

Бик

Биковима други дан викенда доноси опуштање и уживање у обављању обичних, рутинских послова. Уколико смањите превелика очекивања, велика је вјероватноћа да ће вас заобићи и веће разочарање на љубавном плану. Здравље без значајнијих упозорења.

Близанци

Сви пословни циљеви су и те како достижни ако слиједите планове и не одступате од њих. Данас можете да очекујете и помоћ. Уживајте у пажњи која вам може пристизати са више страна од интересантних, симпатичних особа. Здравље одлично.

Рак

Проблем вам могу представљати неке незавршене обавезе из претходног периода, али ћете успјети на крају и то да завршите. Уколико желите да унесте динамику у постојећи љубавни живот, преузмите иницијативу и направите први корак. Здравље одлично.

Лав

Ово је дан предвиђен прије свега за одмор, зато се максимално потрудите да га за то и искористите. Сву енергију данас усмјерите ка љубави, будите позитивни и учините нешто лијепо за себе и драгу особу. Здравље одлично, пише Астропутник.

Дјевица

Уколико се држите свог детаљно испланираног плана недјељних активности, нема разлога за бригу. Повољан је тренутак да неким финим гестом изненадите драгу особу. Може и неко путовање, излет. Здравље одлично.

Вага

Добар почетак другог дана викенда обећава још успешнији завршетак свега што се данас имали на уму да урадите. Можете очекивати лепу прилику макар за кокетирање, флерт. Уживајте у необавезном и опуштеном дружењу. Здравље врло добро.

Шкорпија

Релативно миран други дан викенда за већину Шкорпија да уживају у кругу породице или помогну неком од укућана. Дајте свој допринос колико год можете да неспоразумије у комуникацији са драгом особом сведете на што мању мјеру. Здравље врло добро.

Стријелац

Обратите пажњу на нереална пословна обећања. Полако, корак по корак и све се да постићи. На крилима позитивног расположења много тога лепог можете направити у сфери љубави. Без озбиљнијих упозорења што се здравља тиче.

Јарац

Потрудите се да боље организујете овај дан и, што је веома важно, затражите помоћ од провјерених сарадника. Могли бисте данас да покушате да пронађете баланс између пословних и љубавних активности да се друга страна не би осјећала запостављено. Здравље врло добро.

Водолија

Током овог другог дана викенда није реално очекивати крупне пословне заокрете код већине Водолија, али за размишљање и прављење планова на ту тему свакако јесте. Уколико имате жељу и вољу да се са посебном пажњом посветите драгој особи и проведете што више времена заједно, ево идеалне прилике да то и остварите. Здравље врло добро.

Рибе

Обратите пажњу коме износите своје идеје и планове, конкуренција вреба на сваком кораку. Догађаји из претходног периода захтевају да се добро запитате шта у ствари желите и очекујете. Могућа главобоља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана