Дневни хороскоп за 17. август

Г.С.
Дневни хороскоп за 17. август

Прочитајте шта вас очекује данас у астролошком смислу.

Ован

Партнер вам често приговара на понашању и пропустима. Можда немате довољно убједљива објашњења на једноставна питања. Радујете се због нових информација. У прилог вам иду различите околности и сазнање да се налазите у центру важних догађања. Избјегавајте непотребне компликације и велике изазове.

Бик

Вољена особа умије да вас остави у убјеђењу као да је све у најбољем реду. Али, ви наслућујете нови проблем. На пословној сцени све има свој вијек трајања, а ви упорно инсистирате на стварима које су давно превазиђене. Пријаће вам психофизичка релаксација и опуштање.

Близанци

Све чешће почиње да вам недостаје нечије присуство или емотивна пажња. Нема разлога да потискујете своја осјећања и потребе. Јасно вам је да многе ствари изгледају другачије у односу на оно што се јавно говори или предочава у друштву сарадника. Избјегавајте депресивно расположење и деструктивно понашање.

Рак

Жеље које имате нису недостижне, али захтијевају додатно стрпљење и велику упорност пред вољеном особом. Пробирљивост понекад представља позитивну особину, стога немојте дозволити да неко мијења вашу. Успорите свој убрзани ритам, опустите се.

Лав

Не разумијете довољно партнеров став о заједничком проблему, имате утисак да се налазите на супротним странама. Избјегавајте сумњиве околности и пажљивије анализирајте своје сараднике. Понекад постоје скривени детаљи који се теже уочавају. У вечерњим сатима пријаће вам излазак, шетња или емотивни сусрет.

Дјевица

Очекује вас пријатно изненађење у сусрету са блиском особом. Покажите искрену захвалност за оно што добијате у љубавном односу. Учините све што је потребно да испуните нечије критеријуме у комбинацији са својим циљевима. Упорност ће вам се вишеструко исплатити. Сачувајте оптимизам и самопоуздање у различитим ситуацијама.

Вага

Ваша појава или стил дјелују изазовно на вољену особу, што представља добар љубавни предзнак. Пријаће вам нечије блиско друштво. Уколико вам недостају поуздане информације о пословним приликама, немојте давати лакомислена обећања, већ затражите нечије посредовање. Важно је да правилно усмјеравате своју креативну енергију.

Шкорпија

Не налазите оправдање за нечији поступак, али докле год осјећате узнемиреност не можете да донесете исправну одлуку. Направили сте погрешну пословну процјену или избор, сада вам преостаје да истрпите нечију критику. Немојте клонути духом, посматрајте ствари са више оптимизма.

Стријелац

Довољан је позитиван подстицај или унутрашњи импулс да осјетите велики емотивни занос који вас приближава драгој особи. Уколико будете довољно ефикасни, предстоји вам нови добитак и морална сатисфакција. Немојте пропустити добру прилику. Налазите се у сјајној форми.

Јарац

Избјегавајте нову расправу у сусрету са вољеном особом о осјетљивим темама које ни до сада нисте успјели да закључите. Због различитих интересовања међу сарадницима, морате да прихватите пословни компромис или неку утјешну варијанту. Важно је да смањите своју психичку напетост или нервозу.

Водолија

Нема разлога да сумњате у нечија осјећања. Дозволите себи да вас понесе емотивни занос као добар љубавни предзнак. Суочавате се са новим компликацијама. Потребно је да утврдите листу приоритета и да се изборите за бољи статус међу сарадницима. Уживајте у лијепим стварима, опустите се од напорних обавеза.

Рибе

Без обзира на грешку коју сте учинили, избјегавајте варијанту самокажњавања или осамљивања. Игнорисањем пословних проблема не можете учинити ништа корисно. Линија мањег отпора не води у правцу позитивних решења. Слободно вријеме посветите психофизичкој релаксацији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана