Дневни хороскоп за 17. август

Г.С.
Дневни хороскоп за 17. август

Прочитајте дневни хороскоп за свој знак и сазнајте какав дан вас очекује.

Ован

Вољена особа добро познаје вашу ћуд и карактер, не можете да сакријете своје расположење. Само се заваравате. Важно је да направите листу приоритета и да прихватите нечији савјет. Тренутни неуспјех треба да вас мотивише на додатну упорност.

Бик

Немојте дозволити да нешто или неко са стране заокупља партнерову пажњу. Будите позитивно наметљиви или незаобилазни. Нечија порука или сусрет са једном особом имају позитиван утицај на ваше пословне планове.

Близанци

Уколико вам је стало да уљепшате однос са вољеном особом, нема потребе да постављате погрешна питања и провокативне ситуације. План који упорно покушавате да остварите у кругу сарадника не представља најбоље рјешење. С тога, немојте затварати очи пред чињеницама.

Рак

Добра воља чуда чини, довољно је да видите осмијех задовољства на лицу драге особе и да осјетите нову креативну инспирацију. Понекад вам недостаје самопоуздање и смисао за практичном оријентацијом, али увијек постоји заобилазно рјешење.

Лав

У сусрету са вољеном особом нема потребе за мистификацијом, на такав начин свако постаје жртва сопствених заблуда. Препустите сарадницима да доказују своје способности у ситуацијама које вас замарају. Важно је да се добро организујете.

Дјевица

Постоји граница заједничког уважавања у емотивном односу, али вољена особа показује претјерану самовољу. Уколико се налазите у осјетљивој фази, препустите својим сарадницима да се баве компликованијим задацима који изискују велики напор.

Вага

Без обзира колико дјелујете тајанствено пред вољеном особом, не успијевате да прикријете своје основно расположење. Немојте дозволити да вам неко покрене ниске страсти или жељу за пословним ривалством. Будите реални.

Шкорпија

Нема разлога да сумњате у своја осјећања или ријечи које изговора вољена особа. Дјелујете исувише строго. Неко вам намеће различите обавезе. Избјегавајте јавну расправу и ситуације које вас додатно замарају.

Стријелац

Дјелујете узнемирено, погађа вас партнерово понашање или изговори које упорно користи. Не вјерујете у оно што чујете. Неспоразум који вас прати у сусрету са сарадницима намеће нова питања о заједничком повјерењу и пословним интересима.

Јарац

У љубавном односу није дозвољено све што прижељкујете, али нема разлога ни за лажну скромност. Бирајте увијек најбоље рјешење. Различите околности су на вашој страни. Налазите се у сјајној прилици да остварите успјешне резултате.

Водолија

Ваш партнер чини ствари због којих треба да се осјећате поласкано или задовољно. Одговорите на сличан начин. Све је добро док неко од вас не затражи посебну услугу или одређени улог. Не волите да вас третирају као подређену особу.

Рибе

Налазите се у емотивном нескладу. Више вам смета партнерова еуфорија, него осјећај личне дезоријентисаности и емотивна несигурност. Ако вам је стало да сачувате своје пословне интересе, потребно је да се послужите малим лукавством или неким заобилазним методама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана