Дневни хороскоп за 16. септембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 16. септембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Погађа вас нечије понашање или одлука. Трудите се да потиснете своје нерасположење, мада вам то баш и не успијева. Ви располажете убједљивим аргументима, али некоме није стало да истина исплива на видјело. Очекујте тешке преговоре.

Бик

Поново прећуткујете истину пред својим партнером. Не можете очекивати више од онога што вам припада. Неко покушава да вас наведе на своје пословне интересе, али ви сте довољно лукави и вјешто избјегавате замке.

Близанци

Психолошка фаза кроз коју пролазите има позитиван утицај на ваш љубавни живот. Свијет око себе посматрате другачијим очима и са више оптимизма. У већини ситуација умијете да прилагодите основне критеријуме према својим интересима и да се изборите за боље услове.

Рак

Боље је да стишавате своје страсти, него да се уплићете у расправу са вољеном особом. Размислите о могућим посљедицама. Уколико вам неко задаје различите проблеме, подсјетите своје сараднике на правила лијепог понашања.

Лав

Имате утисак да партнер прикрива дио истине, што додатно утиче на ваше мрзовољно расположење. Нема разлога да оптужујете друге за погрешну процјену. Не будите неправедни према особи чије намјере још не познајете.

Дјевица

Неко је на вашој страни, чак и када постоје различита интересовања или приоритети. Налазите се у позитивном окружењу. Нечија услуга има велику цијену, стога тражите једноставније рјешење или повољнију пословну варијанту.

Вага

Немојте чинити ствари које иритирају вољену особу. Непотребно изазивате нечије негодовање и незадовољство. Ако сте оптерећени великим амбицијама, обратите пажњу на нечији коментар о пословним приликама.

Шкорпија

Расположени сте за нову романсу и не кријете своје намјере. Прижељкујете да остварите све што вам се налази у срцу и души. Нове идеје које предлажете сарадницима потврђују вашу оригиналност у размишљању и спремност да прихватите низ заједничких циљева.

Стријелац

Уколико прижељкујете нови узлет или узбудљиву забаву, употријебите свој шарм у складу са емотивном инспирацијом. Ваше идеје наилазе на позитивну реакцију. Стало вам је да остварите ширу пословну афирмацију и да задовољите различите критеријуме успјешне сарадње.

Јарац

Имате добар предосјећај и са нестрпљењем очекујете емотивни сусрет. Пропратне компликације на путу до циља постају неважне када вас очекују успјешна признања или задовољство.

Водолија

Избјегавајте нове емотивне провокације, опредијелите се за познато друштво или за особу која вам је привржена. Заговарате практично и правично рјешење, али неко од сарадника има скривене намјере и упорно покушава да вам наметне свој утицај.

Рибе

Имате велика очекивања, међутим партнер прикрива своје намјере. Задовољство је када нешто чините у име заједничке среће. Обратите пажњу на нечију реакцију. Увијек постоји успјешнији и љепши дио стварности, али до њега се не долази случајно и без добре припреме.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана