Дневни хороскоп за 16. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 16. октобар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Уколико сте мислили да сарађујете са особом из иностранства покушајте да избјегавате за сада потписивање важних докумената. Особа у коју сте били заљубљену има на уму да буде са неким другим. Не очајавајте већ очекујте солидније аспекте за нешто сасвим ново на пољу емоција.

Бик

Имате одличне идеје за свој пословни план, али и одређене тешкоће на које сте одавно већ рачунали. Остајете досљедни својим дневним обавезама. Уколико сте заљубљени у једног Јарца, можете да будете пријатно изненађени. Уколико вам се на први поглед не допада оно што видите не очајавајте, јер није све онако како изгледа.

Близанци

Непријатности преко поља посла су неминовна овај пут. Мораћете да се суздржите од трошења и да стежете каиш. Партнер вас воли, али воли и своју слободу. Останите и ви у свом амбијенту помало усамљени. Повратите вјеру у свог дугогодишњег партнера.

Рак

Оно што сте пожељели реално може да вам се допадне и да протежирате у наредном периоду. Склони сте већим промјенама него обично. Уколико сте дама и не желите да се дружите можете бити усамљени. За тако нечим у суштини неће бити потребе па се покажите у најбољем свјетлу, јер ви то заслужујете.

Лав

Они који се баве приватни бизнисом неће бити лоше постављени што се новчане ситуације тиче. Бићете у одличном расположењу за нешто више. Уколико сте заљубљени у једног Рака, не очајавајте уколико се увиди одређена дистанце код те особе. Бар знате да заслужујете најбоље.

Дјевица

Дуго сте већ у послу који вам је постао иритантан. Једна Шкорпија може да вам освјежи пословну атмосферу овај пут. Преувеличавате нечију знатижељу и имате на уму једну страствену особу која вам се већ одавно допада. Морате да се извучете из позиције која вам не одговара већ неко вријеме.

Вага

Интересују вас изузетно занимљиве ствари и не очекујте нешто посебно подршку колега, јер вас они засигурно не схватају озбиљно. Заљубљени сте одавно у исту особу па се не снебивајте уколико се од вас тражи конкретна одлука у вези заједничког живота.

Шкорпија

Покушавате да будете отворени са сарадницима, али овдје вас неко дезавуише непотребним чињеницама. У случају да будете раздражљиви повуците се из амбијента који вас иритира. Показујете веће интересовање за особе супротног пола и осјећате се одлично у друштву једног Јарца. Импонују вам стабилни и јаки партнери.

Стријелац

Помало вас иритира став непоузданих особа у вашем окружењу на које сте рачунали да су ваша прошлост у већој мјери. Ослободите се стреса. Осјећате да нисте једини у срцу особе коју волите. Вријеме је да донесете исправну одлуку у ономе што вам се отворено поставља као изазов дана.

Јарац

Волите да будете отворенија особа за нека нова дешавања, али не још у толико великом обиму. Имате потребу да се докажете у правом свјетлу и да не потенцирате нешто исувише велико за данас. Имали сте и лошијих дана, али не овако као данас. Сматрате да нисте заслужили нечије лоше расположење и да сте створени за љепше ствари.

Водолија

Уочавате доста добре прилике, па се и не очекују већи пропусти на које сте били спремни већ одавно. Морате да будете досљедни својим обавезама у одређеном року што вам прави велики проблем. Волите једног Бика и узимате велики дио колача. Можете сарађивати особом која је ривалски расположена према вама.

Рибе

Добро пословно котирате, али исто тако и не одустајете од идеје, која вам се поставља у наредном периоду. Остајете досљедни својим обавезама и са лакоћом их рјешавате. Уколико сте слободни не очајавајте већ се спремите за вечерњи излазак. Један Лав вас обожава, а једна Дјевица вам скида звијезде са неба.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана