Дневни хороскоп за 16. новембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 16. новембар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Емотивно задовољство произилази из сусрета са драгом особом. Дјелујете заносно и успијевате да привучете нечију пажњу. Неко у вама подстиче креативну радозналост и жељу за новим сазнањима. Прихватите корисну идеју о сарадњи. Важно је да ускладите своје мисли и осјећања.

Бик

Покушајте да разумијете нечију слабост. Нема потребе да кажњавате вољену особу. Очекују вас различити проблеми у комуникацији са пословним партнерима и додатне обавезе. Избјегавајте конфликтне ситуације и будите пажљивији у саобраћају.

Близанци

Ствари понекад изгледају потпуно другачије од првог утиска који имате. Поступите по својој савјести у сусрету са вољеном особом. Не треба да се оптерећујете различитим критеријумима. Свако од сарадника има свој начин интерпретације догађаја. Растеретите се сувишних брига, уљепшајте своје расположење.

Рак

Налазите се под емотивним притиском, морате да поштујете нечију вољу или захтјеве. Иритира вас нечије понашање. Отворена расправа са једном особом илуструје вашу несигурност и немоћ у кругу пословних сарадника. Избјегавајте конфликтне ситуације.

Лав

Стало вам је да привучете нечију емотивну пажњу, али чините низ погрешних ствари. У пословно-финансијском смислу, заборавите на превелике амбиције или на жељу за присвајањем туђих резултата. Обратите пажњу на правилнију исхрану.

Дјевица

Прикривањем истине остављате лош утисак на вољену особу. Важно је да увидите своју грешку. Имате утисак да трпите лоше утицаје и не желите да прихватите различита правила која вас ограничавају у изражавању. Избјегавајте конфликте ситуације, сачувајте присебност духа.

Вага

Дјелујете забринуто. Ако партнер нема довољно разумијевања, питање је коме треба да се обратите за емотивну подршку. Већину догађаја тумачите на себи својствен начин, упорно игноришете ситуације које се не уклапају у вашу пословну процјену. У вечерњим сатима пријаће вам одмор или психофизичка релаксација.

Шкорпија

Нема потребе да страхујете од истине или да потискујете своје жеље у друштву блиске особе. Све има своју границу или цијену, тако и радна терапија има позитивне ефекте само под одређеним условима. Олакшајте своју савјест, пријаће вам релаксација.

Стријелац

Затајили сте пред вољеном особом и тражите ново оправдање за своје поступке. Одговор је у прилагођавању. Уколико вам је стало да побољшате свој однос са пословним партнерима, прихватите нечији савет и промијените досадашњу стратегију. Потребно је да побољшате своју концентрацију и расположење.

Јарац

Очекује вас пријатно изненађење. Приуштите себи неке лијепе ситнице и добро друштво. Сарадња вас обавезује на строго поштовање заједничких правила, као и на уважавање различитих афинитета. Уносите више течности у организам.

Водолија

Свијет око вас изгледа много боље или љепше када се налазите у позитивном окружењу и уз блиску особу.  Важно је да сачувате присебност духа и да коригујете свој пропуст. Размислите коме треба да се обратите за подршку. Нема потребе да се оптерећујете тешким мислима.

Рибе

Вољена особа покушава да вас остави у убјеђењу да је све у најбољем реду. Али, ви наслућујете нови проблем. На пословној сцени све има свој вијек трајања, али ви упорно инсистирате на стварима које су давно превазиђене. Пријаће вам релаксација и опуштање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана