Дневни хороскоп за 16. мај

Г.С.
Дневни хороскоп за 16. мај

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Маштовити сте, свестрани и пуни идеја. Добро расположење може, накратко, покварити необичан телефонски позив. Вијести које ћете чути биће чудне, а вама не преостаје ништа друго него да саслушате и што прије заборавите.

Бик

Повољан дан за истраживање и учење. Извјесно је и то да ћете добити понуду да се прикључите у неку хуманитарну организацију гдје бисте се у потпуности исказали, јер ваша комуникативност и убједљивост је за тај посао драгоцјена.

Близанци

Због наглашене промјенљивости расположења појачано сте осјетљиви што може климаву љубавну везу довести у велико искушење. У дну срца још чувате јаке успомене из далеке прошлости.

Рак

Дан је обиљежен напетим моментима који наговјештавају стресне ситуације из којих нећете лако излазити. Сведите своју нестрпљивост на минимум да бисте избјегли веће невоље, нарочито када су у питању партнерски односи и љубав.

Лав

Имате прилику да научите како иза лошег долази нешто добро. Проблем вашег тренутног стања је изостанак подршке на коју сте рачунали. Можда је прави тренутак да размислите шта желите, да вам ласкају или да вас искрено критикују.

Дјевица

Суочени сте с дисбалансом између оног што рационално знате и оног што интуитивно осјећате. Колебате се, сувише је луцидно донијети важну одлуку само на основу осјећаја, без начина да то докажете.

Вага

Нисте сигурни куда идете даље, све што знате је то да вам треба промјена. Услове за путовање немате, а то је оно што би вам тренутно помогло. Не упадајте у мрачна расположења.

Шкорпија

Суочени сте с понудом коју, колико је желите, толико је се и плашите. Очекујете интензивну подршку чланова породице, иако сте свјесни да вам то неће пуно помоћи.

Стријелац

Осјећате се празно. Можда сте, ових дана, завршили важне задатке па сте мислили да ће овај дан бити спектакуларно радостан. Задовољство изостаје због наглог пада адреналина.

Јарац

Љубавни живот је у центру пажње. Ваш партнер је дуго био у сјенци, трпио је ваша професионална залагања и проблеме који су долазили с тим. Вријеме је да му то надокнадите.

Водолија

Да бисте остварили неке веће циљеве мораћете нешто жртвовати, а то може бити у вези са вашим љубавним животом. Маштовити сте, свестрани и пуни идеја па су велике шансе да ћете у свим намјерама успјети.

Рибе

На почетку нешто није било по вашој вољи, а онда када су ствари кренуле како желите, изгубили сте интересовање. Суочавате се с људима којима није јасно ваше промјенљиво расположење, не знају како да вам угоде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана