Дневни хороскоп за 17. јануар

Г.С.
Дневни хороскоп за 17. јануар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Пажње и лијепих гестова никада довољно за заједничку срећу. Слободно уживајте у лијепим стварима. Договор са једном млађом особом обећава заједнички добитак, пословни успјех или задовољство. Налазите се у сјајној форми.

Бик

Почиње да вам смета нечије присуство или провокативно понашање. Волите да господарите комплетном ситуацијом у емотивном односу. Понекад је тешко препознати тим који побјеђује и страну која губи. Збуњују вас одговори које добијате од сарадника, јер свако има своју верзију приче. Избјегавајте стресне и напорне ситуације.

Близанци

Партнер покушава да вам помогне или да вас орасположи. Прихватите све што добијате од блиске особе. Ствари које прећуткујете пред пословним партнерима лако могу да вас доведу у непријатну ситуацију. Пријаће вам више сати здравог сна.

Рак

Уколико осјећате резигнацију, размислите у чему сте погријешили према блиској особи. Нико није безгрешан ни савршен. Потребна вам је добра концентрација и моћ опажања у различитим ситуацијама. Ослоните се на своје богато искуство. Пријаће вам више сати доброг сна, обратите пажњу на снове.

Лав

На заобилазан начин можете да остварите своје намјере, али недостаје вам воља да се ангажујете пред блиском особом. Понекад одређени пословни циљеви оправдавају употребу посебног средства, али све има своју цијену или границу. Употријебите своју интелигенцију или неке скривене адуте, контролишите напетост.

 Дјевица

Дјелујете задовољно и инспиративно, добијате емотивну подршку од особе која има важно мјесто у вашем животу. Потребно је да преузмете активну улогу или да се оријентишете ка практичним рјешењима. Показаће се да је успјех на вашој страни. Учините нешто корисно у прилог љепшем изгледу и бољем расположењу.

Вага

У својим љубавним очекивањима идете за корак испред партнера. Ваша нестрпљивост дјелује збуњујуће на вољену особу. Уколико вас неко наговара на пословни изазов или на заједничку авантуру, добро размислите о могућим посљедицама. Будите пажљивији у саобраћају и избјегавајте стресне ситуације.

Шкорпија

Уљепшајте своје расположење уз особу која одговора вашем укусу и сензибилитету. Жеље се остварују у заједничком ритму. Постоје ствари које не треба да чините у афекту или на основу првог импулса. Сарадња је нужна, али не по сваку цијену. Подстичите код себе оптимизам и добру вољу.

Стријелац

Покажите добру вољу, не можете очекивати да срећан епилог долази сам по себи. Потребно вам је нечије разумијевање. Неко вас наводи на погрешан избор и покушава да ограничи ваш пословни утицај. Достојанствено прихватите тренутну позицију. Избјегавајте стресне ситуације и ривалске односе.

Јарац

Нема разлога да строго оцјењујете нечије понашање, уосталом и сами правите различите грешке. Не будите ситничави. Важно је да испоштујете основна правила. Свако треба да одради свој дио посла на најбољи начин и без претјераног експонирања. Избјегавајте лоше навике или нездраву исхрану.

Водолија

Не дозволите да у вама превлада сумња према вољеној особи или нерасположење. Потребна вам је позитивна оријентација. Налазите се у необичној пословној ситуацији. Многа питања која имате за сада остају без задовољавајућег одговора. Нема потребе да се оптерећујете напорним обавезама.

Рибе

Потрудите се да обрадујете вољену особу неком необичном идејом, све изгледа другачије у романтичном расположењу. Дјелујете врло амбициозно, пажљиво провјеравате различите информације које утичу на квалитет у заједничком пословању. Налазите се у сјајној психофизичкој форми.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана