Дневни хороскоп за 16. јануар

Г.С.
Дневни хороскоп за 16. јануар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Понекад је тешко подвући јасну црту или поставити знак једнакости између гласа разума и неконтролисаних емоција. Угледајте се на једну успјешну особу из своје околине и немојте ризиковати без пријеке потребе. Завршите започети посао у предвиђеном року. Пријаће вам психолошко опуштање и релаксација.

Бик

У сусрету са вољеном особом нема разлога да инсистирате на неким споредним догађајима. Консултујете сараднике прије него што донесете коначну одлуку. Више глава може да смисли боље рјешење. Пријаће вам релаксација или сусрет са пријатељима.

Близанци

Дјелујете забринуто. Избјегавајте принцип кажњавања или ривалство у односу са вољеном особом. Имате предосећај да вас неко заварава или да вам измиче добра пословна прилика. Сачекајте на боље услове. Важно је да правилно контролишете своје унутрашње конфликте.

Рак

Потребно је да објасните партнеру шта утиче на вашу изненадну забринутост или резигнираност. Немојте потискивати своја осјећања. Не дозволите да неко други говори у ваше име, процијените у ком тренутку треба да преузмете контролу над важним догађајима. Потрудите се да акумулирате позитивну енергију, опустите се.

Лав

У емотивном смислу, недостаје вам нечије присуство или пажња. Немојте себи дозволити да “залутате” у правцу погрешне особе. Неко вас непотребно кажњава или оптерећује додатним обавезама, али ви прећутно пристајете на такав однос. Избјегавајте ситуације које вас исцрпљују.

Дјевица

Авантура може да вас доведе у непријатну ситуацију. Боље је да се опредијелите за познато друштво. Лично достојанство или велики понос вам не дозвољавају да се упуштате у расправу са једном особом. Пријаће вам рекреација или хоби.

Вага

Избјегавајте еуфорично расположење у друштву вољене особе, на такав начин подстичете нову сумњу у своје намјере. Пажљивије анализирајте своје сараднике и њихову реакцију. Понекад је тешко утврдити праву истину и нечије скривене намјере.

Пријаће вам лакша дијета и витаминска исхрана.

Шкорпија

Нема разлога да распирујете нечију сујету, затражите емотивну подршку. Будите мудри и препустите предност партнеру. Постоје спорне ситуације, јер неко од сарадника вам замјера на неажурности. Избјегавајте нови пословни сукоб. Пријаће вам разговор или сусрет са блиским пријатељима, опустите се.

Стрелац

Дјелујете узнемирено, морате да прихватите нечија правила заједничког живота или “емотивну опомену”. Покушавате да скренете пажњу околине у правцу својих интереса. Међутим, постоје отежавајуће околности које вас успоравају. Нема разлога да преувеличавате своје могућности.

Јарац

Пратите свој “унутрашњи глас” или предосјећаје које имате у сусрету са блиском особом. Ваше срце ће направити добар избор. Уколико вам је стало да ријешите своје дилеме, преостаје вам да преузмете ствари и контролу у своје руке. Подстичите код себе позитивно расположење.

Водолија

Нема разлога да сумњате у своја осјећања или ријечи које изговора вољена особа. Дјелујете исувише строго. Неко вам намеће различите обавезе. Избјегавајте јавну расправу и ситуације које вас додатно замарају. Пријаће вам дијетална или витаминска исхрана.

Рибе

Ваше расположење може да се схвати на различите начине, а партнер нема превише разумијевања за ваше изговоре. Добијате погрешне информације о пословним приликама. У сусрету са сарадницима избјегавајте претјерану разметљивост.

Пријаће вам излазак или сусрет са пријатељима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана