Дневни хороскоп за 16. фебруар

Г.С.
Дневни хороскоп за 16. фебруар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Нема разлога да очекујете превише разумијевања од особе која се налази под негативним утицајем. Потребна вам је особа сличних афинитета.

Избјегавајте непотребан ризик на који вас наговарају одређени сарадници. Не можете да промијените садашње услове у своју корист. Посветите пажњу неким ведрим садржајима који позитивно утичу на ваше расположење.

Бик

У одређеним ситуацијама уз вас трпи и вољена особа, али ви то упорно поричете с намјером да се ствари промијене у вашу корист. Дјелујете сумњичаво у сусрету са сарадницима. Уколико се превише удаљавате од заједничких тема, очекују вас додатне компликације. Претјерана забринутост лоше утиче на вашу концентрацију.

Близанци

Партнер од вас очекује оригиналан наступ и одређене заводничке манире. Немојте штедјети на својим осјећањима и пажњи.

У рјешавању пословних дилема употријебите своје интелектуалне способности, важно је да демонстрирате знање и практична рјешења.

Прати вас сјајно расположење и имате довољно енергије.

Рак

Планирајте сусрет са блиским пријатељима и неку омиљену забаву. Важно је да осјетите емотивну топлину у нечијем друштву. Очекују вас изненадне компликације пословно-финансијске природе, али то не треба битно да утиче на вашу концентрацију. Нема разлога за претјерану забринутост.

Лав

Нема разлога да се истичете у друштву вољене особе. Ствари ће саме доћи на своје мјесто, будите стрпљиви. Размислите о корекцији пословних правила, потребно вам је ново и ефикасније рјешење. Обратите пажњу на здравији начин исхране, конзумирајте више витамина.

Дјевица

Партнер покушава да вам помогне или да вас орасположи. Заједнички сусрет се претвара у “љепши дио стварности”. Полазите од погрешних информација, тако да ваше прогнозе дјелују неубједљиво. Прихватите добронамјерну критику. Нема потребе да се оптерећујете тешким темама.

Вага

Нема разлога да сумњате у своја осјећања или ријечи које изговора вољена особа. Дјелујете исувише строго. Неко вам намеће различите обавезе. Избјегавајте јавну расправу и ситуације које вас додатно замарају. Пријаће вам дијетална или витаминска исхрана.

Шкорпија

Ваше незадовољство је пролазна фаза. Ситна пребацивања и “емотивне жаоке” само погоршавају заједнички однос. Велики ефекти понекад брзо ишчезавају. Нема потребе да се поводите за лажним утисцима о пословним приликама. Усмјерите своје мисли у позитивном правцу, важно је да се опустите.

Стријелац

Ваш понос избија на површину, што представља лош предзнак у сусрету са вољеном особом. Контролишите сујету. Важно је да поштујете протокол у односу према сарадницима. Нема потребе да компликујете заједнички договор. Избјегавајте ситуације које вас претјерано узнемиравају.

Јарац

Смишљено одгађате да се суочите са неким ситуацијама у љубавном животу, али партнер вас неће оставити на миру докле год не испуните своја обећања. Добро сте информисани о новим пословним догађајима и стало вам је да остварите своје приоритетне циљеве. Важно је да правилно каналишете енергију.

Водолија

Занемарили сте нечија осјећања, глас савјести вас подсјећа на извињење. Размислите на који начин треба да се искупите пред вољеном особом. Ваши сарадници имају добру пословну стратегију, стога прихватите нове идеје или савременија рјешења која воде ка практичним резултатима. Важно је да ускладите мисли и осјећања.

Рибе

У емотивном смислу, немојте чинити ствари које код партнера изазивају љутњу или негодовање. Брзоплето сте прихватили нечију понуду, сада вам преостаје жаљење због онога што сте рекли или учинили.

Потрудите се да побољшате концентрацију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана