Дневни хороскоп за 15. септембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 15. септембар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Немојте дозволити да вас неко емотивно заварава. Потребни су вам бољи критеријуми приликом избора блиског друштва. Имате добре идеје и предлажете корисна рјешења, али неко од сарадника не жели да се повинује вашем утицају. Потрудите се да побољшате концентрацију.

Бик

Важно је реагујете у правом тренутку пред вољеном особом. Уколико сте слободни, планирајте емотивни сусрет или неку атрактивну забаву. Понекад ствари изгледају сувише компликовано. Али, ако не покушате, кајаћете се. Ваша околина дјелује подстицајно и добронамјерно. Налазите се у сјајној форми.

Близанци

У односу са вољеном особом важно је да се обоје придржавате договора. Немојте кршити устаљена правила. Неко оспорава ваш утицај. Будите промишљени, пажљивије бирајте сараднике од повјерења и угледа. Избјегавајте претјеривање или лоше навике.

Рак

Прижељкује емотивно зближавање, али постоје компликације које вас успоравају. Важно је да имате добру идеју и јаку вољу. Потребно је да се договорите са сарадницима око уважавања различитих пословних интересовања, употријебите своје дипломатске манире. Подстичите код себе ведар дух и добро расположење.

Лав

Покушајте да разумијете нечију немоћ или емотивну слабост. Не будите надмени. Пред вама су различите обавезе које захтијевају заједнички договор и финансијску сарадњу. Уживајте у свом свијету интиме.

Дјевица

Љубавна пажња увијек дјелује као најбољи лијек за душу. Опустите се у свом свијету интиме и у друштву блиске особе. Имате довољно снаге да се супротставите различитим проблемима, али додатни стрес се лоше одражава на ваше здравствено стање. Размислите на који начин треба да побољшате своју концентрацију.

Вага

Партнер не жели лако да се одрекне планова које има. Али, неко мора први да попусти. Будите мудри. Сусрет са једном особом на вас дјелује интригантно, због тога не успијевате да прикријете своје нерасположење и забринутост. Пријаће вам психофизичка релаксација.

Шкорпија

У емотивном смислу дјелујете превише избирљиво или ћудљиво, тако да не добијате оно што прижељкујете и колико заслужујете. Неспоразуми који постоје у кругу ваших сарадника углавном се своде на проблем приоритета.

Приуштите себи квалитетан одмор и добру његу.

Стријелац

Уљепшајте своје расположење уз особу која одговора вашем укусу и сензибилитету. Жеље се остварују у заједничком ритму. Постоје ствари које не треба да чините у афекту или на основу првог импулса. Сарадња је нужна, али не по сваку цијену. Подстичите код себе оптимизам и добру вољу.

Јарац

Примећујете да партнер има неке тајне планове, што додатно утиче на вашу нервозу или на емотивну несигурност. Важно је да се правилно разумијете са сарадницима око расподјеле пословних обавеза. Нема разлога за брзоплетост.  Пријаће вам психофизичка релаксација.

Водолија

Понекад је тешко подвући јасну црту или поставити знак једнакости, између гласа разума и неконтролисаних емоција. Угледајте се на једну успјешну особу из своје околине и немојте ризиковати без пријеке потребе. Завршите започети посао у предвиђеном року. Пријаће вам психолошко опуштање и релаксација.

Рибе

Лакше вам је да свијет око себе посматрате из ружичасте перспективе у очекивању да ће се ствари у вашем животу ријешити саме по себи. Пословна клима није по вашој мјери, али све се своди на правилно опажање и на добру реакцију. Ускладите своје жеље и могућности. Добро се осјећате када учините нешто корисно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана