Дневни хороскоп за 15. септембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 15. септембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Немојте дозволити да превлада сумња према вољеној особи. Многа питања која имате за сада остају без задовољавајућег одговора. Нема потребе да се оптерећујете напорним обавезама.

Бик

Имате намјеру да освојите нечију наклоност, али то чините на погрешан начин. Дјелујете самоувјерено и енергично. Важно је да правилно усмјеравате своју креативну енергију.

Близанци

Избјегавајте особу која дјелује депресивно на вас. Не допада вам се нечија двосмисленост када се договарате о избору заједничке теме. Важно је да рационално користите вријеме и енергију.

Рак

Планирајте романтичну забаву у двоје. Конфликт при рјешавању пословних интереса ствара додатну тензију у односу са сарадницима. Важно је да правилно усмјеравате своју креативну енергију.

Лав

Нема потребе да преувеличавате своје жеље и интересовања у сусрету са вољеном особом. Лакомисленост да се налазите испред других представља класичан примјер претјераног самољубља. Избјегавајте конфликте и стресне ситуације.

Дјевица

Налазите се у заблуди и на субјективан начин процјењујете партнерово понашање. Потребно је да се правилно  организујете. Важно је да добро профилтрирате своје мисли и осјећања.

Вага

Љубавна пажња увијек дјелује као најбољи лијек за душу. Имате довољно снаге да се супротставите различитим проблемима. Размислите на који начин би требало да побољшате своју концентрацију.

Шкорпија

Уколико вам недостаје нечије присуство, потражите одговарајућу замјену. Пажљивије посматрајте своју околину и промијените неке устаљене навике. Нема разлога да прецјењујете личне могућности.

Стријелац

Не можете да игноришете нечије присуство или јасну поруку. Рано је да очекујете конкретне промјене у својој околини. Пријаће вам витаминска исхрана.

Јарац

Осмислите добар план и оригиналан наступ који би требало да задовољи блиску особу. Уколико сте заинтересовани за нове пословне изазове потребна вам је нова процјена. Подстичите код себе добро расположење.

Водолија

Понекад треба искључити разум, јер постоје ствари које не можете објаснити на основу логичких правила. Погађа вас нечије некоректно понашање или неправда у пословној сарадњи. Важно је да ускладите мисли и осјећања.

Рибе

Хтјели или не, морате да прихватите нечија правила заједничког живота. Упорно покушавате да скренете пажњу околине у оном правцу који вама одговара. Потрудите се да побољшате своју кондицију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана