Дневни хороскоп за 15. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 15. октобар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

Мимо своје воље пристајете на компромисно рјешење или на варијанту коју предлаже ваш партнер. Одлажете своје послове због једне особе, али услуга коју чините не представља добро рјешење. Пријаће вам релаксација.

Бик

На заобилазан начин можете да остварите своје намјере, али недостаје вам воља да се ангажујете пред блиском особом. Понекад одређени пословни циљеви оправдавају употребу посебног средства, али све има своју цијену или границу. Употријебите своју интелигенцију или неке скривене адуте, контролишите напетост.

Близанци

Партнер тачно зна шта жели да оствари. Блиска особа не дозвољава да користите нове изговоре за одлагање заједничких планова. Не треба да се оптерећујете нечијим коментарима и пропуштеном приликом. Тренутни “губитак” представља нову лекцију о пословном понашању. Опустите се у блиском друштву.

Рак

Партнер очекује да заблистате у пуном сјају. Можда то представља одређени напор, али увијек вриједи покушати. Дипломатска нота понекад постаје неизбјежна, а пословни компромис представља једино исправно рјешење. Потребна вам је психолошка равнотежа.

Лав

Важно је да разумијете оне које волите. Потрудите се да остварите емотивну блискост и да испуните нечије потребе. Уливате велико повјерење јер у неким критичним ситуацијама умијете да донесете исправну одлуку. Налазите се у сјајној форми.

Дјевица

Не разумијете партнеров став о заједничком проблему, имате утисак да се налазите на супротним странама. Избјегавајте сумњиве околности и пажљивије анализирајте своје сараднике. Понекад постоје скривени детаљи који се теже уочавају. У вечерњим сатима пријаће вам излазак, шетња или релаксација.

Вага

Контролишите своје емотивне реакције пред особом која има другачије афинитете или интересовања. Ваш оптимизам и спремност да се суочите са различитим проблемима дјелују позитивно на околину.

Пријаће вам друштвена афирмација и прихваћеност.

Шкорпија

Избјегавајте ривалство или љубоморне сцене. Покажите вољеној особи да имате сличне потребе и употријебите зрно мудрости када је неопходно. Упорно тражите излаз из компликованих ситуација, али неко вас додатно оптерећује различитим захтјевима.

Пријаће вам креативан одмор и психофизичка релаксација.

Стријелац

Партнер не обраћа пажњу на ваше коментаре, имате утисак да вас држи по страни у односу на неке “тајне планове”. Доказивање правде у овом тренутку није ваш примарни циљ. Не можете да утичете на нечије понашање. Претјерана забринутост се лоше одражава на вашу концентрацију.

Јарац

Сачувајте присебност у сусрету са вољеном особом. Понекад лако губите осјећај за реалност. Посматрајте ствари са више оптимизма. Своје пословне планове можете да остварите на интелигентан начин и без сувишне приче. Прихватите различите подстицаје. Нема разлога да се оптерећујете погрешним слутњама.

Водолија

Боље је да прихватите партнерову идеју, него да започињете препирку или да правите нову љубоморну сцену. Немојте се заваравати да су нечија обећања довољна гаранција за пословни успјех, већину ствари можете да остварите без утицаја са стране. Посветите пажњу стварима које дјелују позитивно на ваше расположење.

Рибе

Вама недостаје стрпљење, а вашем партнеру храброст или импулс да се суочи са заједничким проблемима.

Не допада вам се нечија улога у заједничким преговорима, али прије или касније све дође на своје право мјесто. Обратите пажњу на правилнију исхрану и на здравствену превентиву.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана