Дневни хороскоп за 15. новембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 15. новембар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Пратите свој унутрашњи глас или предосјећаје које имате у сусрету с блиском особом. Ваше срце ће направити добар избор. Уколико вам је стало да ријешите своје дилеме преостаје вам да преузмете ствари и контролу у своје руке. Подстичите код себе позитивно расположење.

Бик

Избјегавајте особу која дјелује депресивно на ваше расположење. Своју пажњу усмјерите у позитивном правцу. Не допада вам се нечије критиковање или двосмисленост када се договарате о избору заједничке теме. Важно је да рационално користите своје вријеме и енергију.

Близанци

Очекује вас пријатно изненађење. Приуштите себи неке лијепе ситнице и добро друштво. Сарадња вас обавезује на строго поштовање заједничких правила, као и на уважавање различитих афинитета. Уносите више течности у организам.

Рак

У односу с вољеном особом немојте тражити немогуће уступке и с више поштовања прихватите оно што добијате. Обратите пажњу на користан савјет, увијек постоји могућност да се оствари пословни договор који води у правцу заједничких рјешења. Потребно је да побољшате своју психофизичку кондицију.

Лав

Партнер се жали на вашу учесталу расијаност или заборавност. Исправите на вријеме своје пропусте. Тек када будете спознали праву истину схватићете на који начин треба да рјешавате своје пословно-финансијске дилеме. Избјегавајте лоше навике или депресивно расположење.

Дјевица

Избјегавајте нову породичну или партнерску расправу. Најбоље се осјећате уз особу која разумије ваше идеје и емотивне потребе. Због различитих правила која намећу одређени сарадници морате да прихватите компромис или утешну варијанту. Обратите пажњу на правилнију здравствену његу.

Вага

Јасно вам је да не можете добити све што емотивно прижељкујете, али још увијек не знате на који начин да уживате у ономе што имате. Налазите се у прилици да тестирате своје интелектуалне или практичне способности, учините све што је у вашој моћи да оставите добар утисак. Претјерана забринутост лоше утиче на вашу концентрацију.

Шкорпија

Дјелујете носталгично и сувише размишљате о нечијем одсуству. Осјећате жал за неким пријатним или далеким успоменама. Неко од сарадника тактизира и разрађује пословну стратегију, а вама преостаје да се бавите практичним аспектима и да преузмете иницијативу. Избјегавајте неумјереност и будите пажљивији у саобраћају.

Стријелац

Не заборавите да постоји граница између практичних интереса и емотивног задовољства, није дозвољено све што вам се допада. Вашу критичку нарав или додатну упорност околина тумачи на различите начине. Ипак то вам неће сметати да наметнете своје мишљење. Слободно вријеме посветите рекреацији, пријаће вам неки вид спортске активности.

Јарац

Постоје одређене ситуације које би требало избјегавати, јер емотивно ривалство увијек оставља и различите посљедице. Не допада вам се нечија улога или понашање у пословним преговорима. Ипак будите мудри и уздржани пред сарадницима. Примијените неку од техника психолошког опуштања.

Водолија

Будите дискретни, постоји могућност да неко разоткрије ваше тајне намјере. Партнер будним оком посматра и прати ваше кретање. Стало вам је да се изборите за бољу пословну позицију. На срећу, дјелујете веома убједљиво на своју околину. Уносите више витамина и течности у исхрану.

Рибе

Стишавајте своје афекте. Боље је да затражите добар савјет него да емотивно ризикујете без правог повода. Недостаје вам концентрација да се ангажујете на различитим странама. Немојте доносити брзоплете одлуке.

Пријаће вам релаксација или боравак у природи, опустите се.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана