Дневни хороскоп за 15. новембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 15. новембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

Дјелујете узнемирено. Боље је да прихватите партнерову идеју, него да провоцирате нову љубоморну сцену. Немојте се заваравати да је истина све што чујете или да нечија обећања представљају довољну гаранцију за пословно-финансијски добитак. Потребно је да се растеретите сувишних брига.

Бик

Потребно је да се придржавате провјерених стандарда. Посветите пажњу особи која одговара вашем расположењу и сензибилитету. Уколико се већ упоређујете са околином, знајте да је ваша предност у томе што избјегавате стереотипно понашање. Важно је да поправите расположење.

Близанци

Неко умије снажно да усталаса ваше мисли и осјећања. Потрудите се да испуните партнерова очекивања. Понекад све изгледа релативно, ослоните се на нечији савјет и заједничку процјену. Важно је да правилно дефинишете своје циљеве. Избјегавајте различите изазове који вас психички оптерећују.

Рак

Партнер се жали на вашу учесталу расијаност или заборавност. Исправите на вријеме своје пропусте. Тек када будете спознали праву истину, схватићете на који начин треба да рјешавате своје пословно-финансијске дилеме. Избјегавајте лоше навике или депресивно расположење.

Лав

Дјелујете напето и узнемирено. Забрињавају вас љубавне дилеме или лош предосјећај у вези једне блиске особе. Успјешни резултати подразумијевају заједничко повјерење и дугорочнију сарадњу. Постоје ситуације које не можете рјешавати самостално. Пријаће вам шетња, примијените неку од техника релаксације.

Дјевица

Потребно је да разумијете нечију емотивну слабост. Нема разлога да се понашате надмено у друштву блиске особе. Без обзира на вашу сналажљивост, не можете да контролишете низ догађаја на пословној сцени и своје сараднике. Избјегавајте сувише напорне или стресне ситуације.

Вага

Дјелујете носталгично и сувише размишљате о нечијем одсуству. Осјећате жал за неким пријатним или далеким успоменама.

Неко од сарадника тактизира и разрађује пословну стратегију, а вама преостаје да се бавите практичним аспектима и да преузмете иницијативу. Избјегавајте неумјереност и будите пажљивији у саобраћају.

Шкорпија

Попустљивост пред вољеном особом не представља знак емотивне слабости. Оптерећујете се погрешним идејама. Умијете да направите добру процјену у пословним преговорима. Размислите у ком правцу треба да тражите нове одговоре и рјешења. Потребно је да се растеретите сувишних брига и да олакшате своју савјест.

Стријелац

Нема потребе да гајите велике илузије или емотивна очекивања пред особом коју не познајете довољно. Лако се заносите. Важно је да не причате превише пред особом која може да вас окарактерише на погрешан начин. Будите дискретни. Побољшајте своју психофизичку кондицију.

Јарац

Размислите на који начин треба да анимирате једну особу. Избјегавајте ривалство или такмичарске улоге у односу са љубавним партнером. Немојте очекивати немогућа рјешења, већ прикупите све неопходне информације о добрим пословним приликама. Обратите пажњу на уреднији начин живота и на правилну исхрану.

Водолија

Имате утисак да ваш емотивни живот није довољно интересантан и узбудљив у оној мјери колико бисте жељели. Учините нешто у том правцу. Потрудите се да предухитрите остале сараднике који рачунају на вашу недовољну информисаност или неупућеност у пословне прилике. Подстичите код себе позитивно расположење.

Рибе

У сусрету са вољеном особом, важно је да осјећате позитивну инспирацију и прави подстицај. Све је могуће ако имате довољно стила. Нема разлога за лажну скромност пред сарадницима, поставите услове који задовољавају ваша интересовања и потребе. Налазите се у сјајној форми.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана