Дневни хороскоп за 15. мај

Г.С.
Дневни хороскоп за 15. мај

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Једна активна недјеља која ће донијети могућност да реализујете нешто на шта већ дуже вријеме чекате. Финансије добре. Без већих промјена на љубавном пољу. Није погодан период за улазак у озбиљне везе, али може доћи до лијепе авантуре.

Бик

Бићете задовољни резултатима свог рада. Вријеме је да отпустите све што вас је оптерећивало. Долази период који треба да искористите. Наглашено дружење и састанци. Заузетима ће доћи период хармоније.

Близанци

Није најбољи период за нове емотивне везе. Може се десити да уђете у неку тајну везу, па да се јави осјећај платонске љубави. Код заузетих мање незадовољство које убрзо пролази. Могућ пад енергије и болови у предјелу грла.

Рак

Једна динамична недјеља. Покрећу се добре могућности, па искористите то. Лијепа сарадња са колегама и задовољство када су финансије у питању. Могућност појачаних трошкова.

Лав

Улагаћете доста труда када је ово поље у питању. Будите истрајни и упорни и резултати неће изостати. Неки могу очекивати промјене набоље. Није период за озбиљне емотивне везе, али можда вам неко и покрене емоције у овом периоду.

Дјевица

Недјеља у којој вам се може покренути неки битан посао. Сви који сарађују са иностранством могу очекивати успјех. Задовољни сте радом и финансијама. Дани у којима се могу остварити ваше жеље.

Вага

Пролазно незадовољство или жеља за промјенама су могући. Ако и буде мањих несугласица, проћи ће брзо. Финансије без већих промјена. Жеља за промјенама и појачана жеља за интимним тренуцима.

Шкорпија

Неко вам буди осјећања. Неки можда баш у овој недјељи одлуче да започну занимљиву емотивну везу. За заузете планирање заједничког живота и лијепи тренуци у љубави. Крајем недјеље не дозволите да вас нешто изнервира и избјегавајте несугласице ако до њих дође.

Стријелац

Ове недјеље можете бити активни и размишљати о промјенама на пољу посла. Ускоро вам предстоји лијеп период који ће вам донијети задовољство ако сте имали проблема или недоумица. Без већих промјена на овом пољу.

Јарац

Мирна недјеља. Могућност позитивног гласа који ће вас обрадовати. Свакако можете очекивати лијеп и плодоносан период. Финансије добре. Лијепа изненадна познанства су могућа.

Водолија

Убрзо вас очекује лијеп период на пољу посла. Ове недјеље ћете више бити фокусирани на породична дешавања. Могућност успјеха свима који се баве приватним послом.

Неко из вашег радног окружења или преко посла може да вам привуче пажњу.

Рибе

Свима који су усамљени ствари се покрећу са мртве тачке. Услиједиће узбудљива љубавна дешавања. Може вас неко пријатно изненадити. Заузети, покажите романтичну страну вољеној особи. Добро се осјећате.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана