Дневни хороскоп за 15. јун

Г.С.
Дневни хороскоп за 15. јун

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Могуће је да нечије ријечи улијевају лажну наду, зато дјелујете неповјерљиво у сусрету са сарадницима. Нема разлога за разметљивост у представљању идеја. Немојте оцјењивати туђе способности. Повремено имате лош предосјећај или потребу да провјеравате партнера. Растеретите се од напорних ситуација.

Бик

Уколико вас је неко повриједио изјавом, немојте улазити у вербални дуел са особом која има велики утицај на вашу околину. Важни су аргументи које наводите, као и нечија практична подршка. Реагујте што прије када је у питању особа која вам се допада, што прије покажете заинтересованост биће срећнији исход.

Близанци

Уколико вам је стало да планиране обавезе завршите у предвиђеном року, затражите нечију интервенцију. Повремено дјелујете узнемирено и превише страхујете од сусрета са једном особом. Сувише сте занесени идејама, тако да не узимате у обзир и друге реалне могућности. Избјегавајте обавезе које вас чине нервознима.

Рак

Ваш успјех или добитак у пословно-финансијском смислу у одређеној мјери зависи од сусрета са једном утицајном особом. У љубавном животу ствари могу бити љепше него што тренутно јесу, под условом да дјелујете инспиративно на партнера. Дајте себи више одушка, важно је да неко разумије ваше жеље и потребе.

Лав

Не будите наметљиви више него што је потребно пред особом која можда тестира ваше интелектуалне или практичне способности и дјелује сувише радознало. Потребна вам је одређена доза тајанствености и мудро расуђивање, посебно у неким изазовним ситуацијама. Пријаће вам релаксација или боравак у природи.

Дјевица

Пословно-финансијски успјех зависи од договора са једном млађом особом, стога учините све што је потребно да задобијете нечије повјерење или наклоност. Покажите партнеру да посједујете много више од лијепих манира којима умијете да засјените околину. Важно је да остварите психолошку равнотежу.

Вага

Пробирљивост понекад представља позитивну особину, стога немојте дозволити да неко мијења вашу тактику или критеријуме које користите при избору нове пословне теме. Жеље које имате нису недостижне, али захтијевају додатно стрпљење и велику упорност пред вољеном особом. Успорите убрзани ритам, опустите се.

Шкорпија

Сусрет са једном особом дјелује негативно на ваше расположење или концентрацију, стога немојте дозволити да се то одражава на пословне резултате. Избјегавајте неке сумњиве позиве или непотребну расправу коју вам намеће блиска особа. Уздржите се од импулсивних реакција.

Стријелац

Нечија идеја или пословна понуда за вас представља позитиван догађај. Припремљени сте за сусрет са различитим особама, али и на брзу акцију која ће вам донијети добитак. У емотивном сусрету можда ваше очи не виде добро све оно што ваш партнер предосјећа. Потребно је да акумулирате позитивну енергију.

Јарац

Нема разлога да се понашате као велики оптимиста у процјени пословних могућности. Неко вам јасно даје до знања да постоје утврђена правила која утичу на сарадњу. У сусрету са вољеном особом умијете да се спорите због различитог мишљења. Избјегавајте брзоплетост и импулсивне реакције.

Водолија

Лако је направити погрешан избор, стога обратите пажњу на нечији савјет. Избјегавајте ситуације које превазилазе ваше знање или практично искуство. Чини вам се да партнер дјелује интригантно и да преувеличава обећања. Важно је да сачувате присебност духа и позитивну ноту у расположењу.

Рибе

У вашем интересу је да се неки пословни догађаји сачувају у строгој тајности, стога избјегавајте сусрет са сарадницима који постављају неке строге услове. Вољена особа дјелује расположено у разним ситуацијама и јасно подржава ваша интересовања, што представља и добар предзнак. Планирајте омиљену забаву.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана