Дневни хороскоп за 15. јул

Г.С.
Дневни хороскоп за 15. јул

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

У приватном животу одговорите на нечији позив или поруку. Планирајте романтичну забаву удвоје. Успјех је могуће остварити ако рачунате на своје богато искуство или на неке скривене адуте. Имате довољно снаге да савладате различите препреке.

Бик

Ако су ваша осјећања у складу са гласом разума, поступите по својој савјести, без детаљних објашњења и осјећања кривице. Постоје ситуације када је тешко објаснити узрок и посљедицу, важно је да испуните своје редовне обавезе. Обратите пажњу на здравији начин исхране, пријаће вам више витамина.

Близанци

Вољена особа има различите приговоре на ваше понашање. Размислите о својим пропустима и немојте игнорисати нечију “опомену”. Потребно је да контролишете своје лоше навике, нема разлога да се истичете пред особом која има другачија пословна мјерила. Пријаће вам активан одмор и више сати чврстог сна.

Рак

Понекад је потребно ризиковати, посебно ако вас на то инспирише блиска особа. Ослоните се на осјећања. Умијете да оставите озбиљан утисак на околину и да организујете сараднике за акцију. Зато, без колебања. Важно је да ускладите жеље и могућности.

Лав

Јасно вам је да не можете добити све што емотивно прижељкујете, али још не знате на који начин да уживате у ономе што имате. Налазите се у прилици да тестирате своје интелектуалне или практичне способности, учините све што је у вашој моћи да оставите добар утисак. Претјерана забринутост лоше утиче на вашу концентрацију.

Дјевица

Вољена особа умије да вас остави у убјеђењу да је све у најбољем реду, али ви наслућујете нови проблем. На пословној сцени све има свој вијек трајања, а ви упорно инсистирате на стварима које су давно превазиђене. Пријаће вам психофизичка релаксација и опуштање.

Вага

У сусрету са блиском особом лако можете да добијете оно што желите, али то вам више не причињава задовољство. Немојте дозволити другима да вам наметну непотребне обавезе или да ремете ваш уобичајени начин рада.

Избјегавајте стресне и напорне ситуације.

Шкорпија

Потребно је да профилтрирате своја осјећања и мисли, затражите нечије разумијевање за пропусте које сте учинили. Предност дајете пословима који не доносе практичну корист. Велика упорност понекад доноси низ компликација у пословним контактима. Избјегавајте конфликтне ситуације и емотивно ривалство.

Стријелац

Избјегавајте нове емотивне провокације, опредијелите се за познато друштво или за особу која вам је привржена. Заговарате практично и правично рјешење, али неко од сарадника има скривене намјере и упорно покушава да вам наметне свој утицај. Нема потребе да губите стрпљење.

Јарац

Избјегавајте нову породичну или партнерску расправу. Најбоље се осјећате уз особу која разумије ваше идеје и емотивне потребе. Због различитих правила која намећу одређени сарадници морате да прихватите компромис или утјешну варијанту. Обратите пажњу на правилнију здравствену његу.

Водолија

Пажљивије бирајте особу са којом желите емотивно да се опустите или да уживате у некој интимнијој забави. Подстичите код себе креативну радозналост и упорност, али само до оне границе која неће представљати проблем да остварите своје намјере. Избјегавајте неумјереност и различите видове екстремног понашања.

Рибе

Реагујете импулсивно према блиској особи, морате имати стрпљења и разумијевања за нечије слабости. Дипломатија понекад постаје неизбјежна, али у жељи да оспорите нечије мишљење вама недостаје права мјера. Потребна вам је психолошка равнотежа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана