Дневни хороскоп за 16. јануар

Г.С.
Дневни хороскоп за 16. јануар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Током овог дана вас чека ужурбаност, јер вјероватно покушавате да будете на више страна одједном. Одлична комуникација са супротним полом. Ако идете ван града или имате намјеру да боравите у природи, одлично ћете се провести и напунити батерије.

Бик

Данас ћете се усмјерити на своје уживање, на изласке са пријатељима или емотивним партнером, уживаћете у разговору и доброј храни. Имате жељу да нешто промијените у оквиру своје свакодневице и данас ћете себе и своје приоритете ставити на прво мјесто.

Близанци

Данас се осјећате јако добро и требало би да се усмјерите највише на емотивне и породичне релације. Уколико планирате да проведете дан са емотивним или брачним партнером, обоје ћете бити добро расположени и спремни за акцију и уживање.

Рак

Данас доста промјенљиво расположење и несигурност у комуникацији са другима. Могуће је да ћете бити у контакту само са онима који су вам најблискији и који вас разумију. Најбоље ћете искористити дан уколико се добро одморите.

Лав

Данас је за вас врло подстицајан дан и провешћете га у покрету, у друштву драгих пријатеља, у активностима и добром расположењу. Прави је тренутак да се опустите, али и да упознате неког новог уколико сте усамљени.

Дјевица

Данас сте пуни планова, али имате премало времена да их све и остварите. Вуку вас с једне стране породичне и кућне обавезе, а са друге имате неке позиве од стране пријатеља или симпатије. Тешко је да ћете успјети да свима угодите.

Вага

Данас је могућ одлазак на краће путовање или макар излет ван града са особама до којих вам је стало. У сваком случају, овог дана је потребно да будете у покрету, јер ће вам донијети оптимизам и добро расположење.

Шкорпија

Данас вас очекују већи трошкови, али ћете потрошити новац на своје задовољство па не жалите. Вјероватно је да ћете са вољеном особом или драгим пријатељима пожељети да одете у куповину или на неки добар ручак у оближњем ресторану.

Стријелац

Данас одлично расположење и контакти са вољеном особом. Позитиван утицај Мјесеца на ваше поље личности доноси вам ентузијазам, али и потребу да се сви око вас добро осјећају. Искористите дан да уљепшате живот онима које волите.

Јарац

Данас ћете провести вријеме са људима које волите, вјероватно члановима породице којима желите да се посветите. Могуће је да вас неке ситуације или проблеми оптерећују, али нећете дозволити да се то види на вама.

Водолија

Данас ћете бити у покрету, у дружењу са пријатељима и имате великих могућности за нова познанства. Лијепо наглашено поље друштвених активности потенцира на томе да будете окружени људима, јер ће то бити врло подстицајно по вас.

Рибе

Данас ћете провести вријеме баш са фамилијом, могућа су весеља, прославе и занимљива дешавања. Други дио дана, макар вечерње сате, проведите у контакту са пријатељима - сазнаћете неке занимљиве нове информације о особи која вам се допада.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана