Дневни хороскоп за 15. фебруар

Г.С.
Дневни хороскоп за 15. фебруар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Дневни хороскоп за 15. фебруар вам доноси неочекивану промјену која је везана за стамбено питање. Данас одједном можете да одлучите да промијените мјесто становања, што не мора нужно да значи да је лоше. Ваши аспекти су повољни, позитивно закорачајте у оно што слиједи. Будите подршка партнеру.

Бик

Ваш дневни хороскоп вам предвиђа сјајно изненађење на приватном плану. Дуго нисте успјели да нађете заједнички језик са особама супротног пола, а данас вам се отварају нови видици. Ово може да буде пут ка новој и стабилној вези, партнер посједује све за чиме сте трагали. Уживајте у данашњем дану!

Близанци

Звијезде вам предвиђају конфликт са блиском особом. Није важно да ли је она члан породице, пријатељ или неко из пословног окружења. Будите одмјерени, спремни да изнесете аргументе и чувајте се исхитрених реакција. Промјена у вашем односу може да утиче и на ваше даље планове. Појачајте унос витамина.

Рак

Посао је у фокусу вашег дневног хороскопа! Данас можете да остварите све што сте зацртали, а исплатиће вам се вишеструко! Очекујте новчане добитке као награду и уживајте у великој куповини. Крајем дана можете да очекујете пажњу од партнера и романтичне тренутке. Спавајте више.

Лав

Дневни хороскоп за 15. фебруар вам савјетује да се клоните људи који срљају у опасност. Окружени сте тајним радњама због чега можете да имате проблем. То вам је најмање потребно у овом тренутку, држите се своје породице и посветите им вријеме. Склони сте прехлади.

Дјевица

Особа из прошлости вам не избија из главе, а и даље сте убијеђени да сте у праву. Уколико желите да све буде као некад, потребно је да промијените угао гледања и будете искрени према њој. Хороскоп вас савјетује да се не водите ситницама, већ суштином. Чувајте се повреда.

Вага

Дневни хороскоп за 15. фебруар је у знаку емоција. На мети сте некога из пословног окружења, размислите да ли је паметно мијешати посао и љубав. Данас не желите да се одричете онога што вам прија, али будите спремни да крај можда доноси посљедице.

Шкорпија

Посвећени сте послу више него икада и осјећате да заслужујете напредак. Стрпите се још мало и радите као и до сада, добар однос са колегама вам иде у прилог. Мути вам разум особа супротног пола, мучи вас то што је тајанствена и мистериозна.

Стријелац

Оптерећени сте послом, али имате велике породичне проблеме. Стиже вам помоћ од блиског пословног сарадника, обавезно је прихватите. Потребна вам је подршка партнера, али никако да обавите искрен и озбиљан разговор. Добро размислите шта желите.

Јарац

Нема потребе да данас глумите да вас ништа не дотиче уколико то није тако. Покажите своје емоције, а нарочито одговорност у кризној ситуацији. Важна особа ће вас схватити на начин на који желите, не бјежите од искрености. Хороскоп вам савјетује да избјегавате даља путовања.

Водолија

Зацртали сте свој циљ, али бројне околности могу да вас поремете. Данас не потписујте било какве уговоре, боље направите предах и одложите све за сљедећи пут. Останите смирене главе и потрудите се да ово вече проведете са пријатељима. Пријаће вам омиљено пиће и радосне приче.

Рибе

Дневни хороскоп за 15. новембар вам доноси успјех на пословном плану, онакав какав до сада нисте имали! Бићете поносни, али чини се да вас обузима анксиозност, јер не знате како да се носите са њиме. Послушајте пријатеље, заиста вам желе добро. Љубав мора да сачека, фокусирајте се на себе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана