Дневни хороскоп за 15. децембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 15. децембар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Дневни хороскоп за 15. децембар вам поручује да на трен зауставите своје мисли и не трчите пред руду, поготово што се тиче сарадника и колега. То би могло да поремети читаву атмосферу на послу. Енергија вам је на минимуму, уносите више витамина и одмарајте.

Бик

На ивици сте да искључите телефоне и одете негдје сами на пар дана. Колико год да је та врста детокса добра, ви ипак бјежите од проблема. Мало прикочите и покушајте да сагледате у чему гријешите. Послије ћете лако да потражите одмор у природи.

Близанци

Дневни хороскоп вам савјетује да не затрпавате мисли негативним људима. Неко из окружења не може “очима да вас гледа”, не замарајте се превише, већ се фокусирајте на себе. Партнер вам замјера неке ствари, вријеме је да спустите мало лопту и кажете шта вам све смета у односу!

Рак

На послу очекујте мања оговарања. Чућете неку вијест која се односи на ваш приватан живот. Не насједајте на провокације, већ докажите да сте изнад осталих. Могући су проблеми са варењем и стомаком. Стрес вам се накупио те није лоша идеја да одете на масажу.

Лав

Срећа прати храбре! Иако сте можда налетјели на лош период, будите истрајни у својим идејама и исплатиће вам се. Кроз мисли ће вам пролетјети неке ствари из прошлости. У реду је да преиспитујете своје одлуке, али трудите се да не трошите време на нешто што је прошло.

Дјевица

Упетљали сте се у нешто и не знате како да изађете из тога. Не очајавајте. Данас сазнајете информације које ће вам помоћи да се извучете из хаоса. Покушајте све лоше да преокренете у своју корист и претворите у креативност.

Вага

Припаднике овог знака изједа једна недоумица. Очекујте да ће све “испливати на површину”, а ви ћете коначно да одахнете. Иако увијек мислите на породицу и уживате у њеном друштву, немојте да заборавите на дугогодишње пријатеље, али и себе.

Шкорпија

Превише анализирате шта вам људи кажу, што никако није повољно за вас. Узимајте све са резервом, али се и опустите. Савршен је дан за шопинг и кафицу са омиљеном особом. Слободне Шкорпије су жељне пажње.

Стријелац

Дневни хороскоп вам саветује да мало више обратите пажњу на себе него на партнера. Колико год да га волите, као да жели да вам покупи сваку секунду вашег времена. Боље се организујте и уживајте у слатким тренуцима.

Јарац

Код вас је борба између разума и емоција непрестана. Превише размишљате. Зато је најбоље да преокупирате себе активностима које волите или да коначно започнете идеју која тамо негдје скупља прашину. Будите истрајни и исплатиће вам се.

Водолија

Неко ће вас нагазити на послу, јер врло могуће да нећете успјети да завршите све до краја. Недостаје вам фокус, не замарајте се пролазним стварима и људима. Будите директнији и помозите партнеру да ријеши проблем који га мучи.

Рибе

Дневни хороскоп за 15. децембар вам поручује да све обавезе које имате завршите на вријеме. Очекује вас прави хаос што се тиче посла. Дајте све од себе да бисте касније уживали у одмору, поготово ако је на вас пао читав терет.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана