Дневни хороскоп за 15. децембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 15. децембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

Изненадите вољену особу не неки несвакидашњи начин ако имате довољно маште све је могуће промијенити у позитивном правцу. Неко оспорава ваше идеје или утицај који имате у пословним круговима. Са пар добрих потеза можете ријешити своје проблеме. Важно је да сачувате позитивно расположење.

Бик

Забринути сте због догађаја који узнемиравају блиску особу. Улажете велики напор да испуните нечија очекивања. Нуди вам се добра прилика којом можете да потврдите своје професионалне способности. Потребно је да провјерите нове информације. Пријаће вам креативан одмор и релаксација.

Близанци

У сусрету са вољеном особом не можете да ускладите различита интересовања. Док ви дјелујете сумњичаво, ваш партнер реагује сувише суздржано. Договор са једном особом више указује на потенцијални промашај, него на нову могућност успјешне сарадње. Пријаће вам релаксација или боравак у природи.

Рак

Боље је да своју пажњу посветите породичном животу или некој мирнијој теми у којој преовлађују позната правила игре. Умор, лоша концентрација или расијаност представљају довољан повод да се не уплићете у различите компликације. У вечерњим сатима пријаће вам опуштена атмосфера, акумулирајте позитивну енергију.

Лав

Планирајте сусрет или неку атрактивну забаву удвоје. Ако не покушате, покајаћете се. Ваша околина дјелује позитивно и неко великодушно испуњава захтјеве које постављате. Важно је да сачувате добро расположење.

Дјевица

Важно је да се осјећате пријатно у кругу породице. Осјећај повјерења или блискости у вама буди неку скривену снагу. Многе ствари на пословној сцени изгледају другачије него што их представља неко од сарадника.

Пријаће вам нека лакша дијета, избјегавајте нездраву храну.

Вага

Лакше вам је да свијет око себе посматрате из ружичасте перспективе у очекивању да ће се ствари у вашем животу ријешити саме по себи.

Пословна клима није по вашој мјери, али све се своди на правилно опажање и на добру реакцију. Ускладите своје жеље и могућности.

Добро се осјећате када учините нешто корисно.

Шкорпија

Партнер дјелује прилично узнемирено што ремети и ваше расположење. Не можете да ускладите заједничка интересовања. Затражите нечију подршку или стручно мишљење. Сваки вид добре превентиве може бити од велике помоћи. Избјегавајте различите непријатности и напорне ситуације.

Стријелац

Често мијењате расположење или одлуке. Већу важност има оно што прећуткујете, него ствари које саопштавате свом партнеру. Ослањате се на личну процјену, али самосталност има своју добру и лошу страну. Не можете увијек донијети исправну одлуку. Пријаће вам активан одмор и психофизичка релаксација.

Јарац

Вољена особа понекад има велике захтјеве, али ви умијете да их испуните. Будите довољно маштовити и осмислите интересантну забаву удвоје.

Очекује вас низ интересантних сусрета. Учините све што је потребно, да спојите лијепо и угодно са практичним и корисним. Зрачите позитивном енергијом.

Водолија

Можда сусрет са једном особом не представља ваш сан о великој срећи, али најављује ново искуство у емотивном животу. Уколико вам је стало да демонстрирате своје интелектуалне или практичне способности, пронађите себи и одговарајућег супарника. Обратите пажњу на правилну исхрану.

Рибе

Вољена особа очекује да досљедно испуните своја обећања. Тешко вам је да ускладите потребе и интересовања.

Очекујете позитиван одговор или одређено признање за свој рад. Немојте дозволити да вас неко испровоцира на импулсивно понашање.

Пријаће вам креативна изолација, примијените неку од техника психолошког опуштања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана