Дневни хороскоп за 15. август

Г.С.
Дневни хороскоп за 15. август

Прочитајте шта вас очекује данас у астролошком смислу.

Ован

За сада вјешто користите своје способности на различитим странама. Партнер не може да одоли вашем шарму. Степен пословног успјеха највише зависи од правилног избора тактике коју примјењујете према сарадницима.

Бик

У сусрету са вољеном особом све може да се промијени на једноставан начин, покажите добру вољу и спремност на прилагођавање. Неко вас доводи у незахвалну ситуацију и почиње да вас иритира својим понашањем. Потрудите се да остварите своје намјере. Важно је да сачувате присебност духа.

Близанци

Вољена особа добро познаје вашу ћуд и карактер, не можете да сакријете своје расположење. Само се заваравате. Важно је да направите листу приоритета и да прихватите нечији савјет. Тренутни неуспјех треба да вас мотивише на додатну упорност. Примијените неку од техника психолошког опуштања.

Рак

Имате утисак да партнер прикрива дио истине, што додатно утиче на ваше мрзовољно расположење. Нема разлога да оптужујете друге за погрешну процјену. Не будите неправедни према особи чије намјере још не познајете. Пријаће вам више сати здравог сна, обратите пажњу на снове.

Лав

У односу са вољеном особом немојте тражити немогуће уступке, са више поштовања прихватите оно што добијате. Обратите пажњу на користан савјет, увијек постоји могућност да се оствари пословни договор који води у правцу заједничких рјешења. Потребно је да побољшате своју психофизичку кондицију.

Дјевица

Преосјетљиво реагујете на различите ситнице, партнер не примјећује ствари које за вас имају другачије значење. Уколико вас неко опомиње да промијените своје захтјеве у пословно-финансијској сарадњи, прихватите одређени компромис. Важно је да остварите психолошку равнотежу.

Вага

Непотребно се оптерећујете различитим темама које вас удаљавају од драге особе. Потребна вам је емотивна подршка. Не допада вам се сазнање да трпите због нечије самовоље или да се налазите у инфериорној позицији у односу на сараднике. Будите умјерени и избјегавајте различите изазове.

Шкорпија

Сусрет са једном особом дјелује заморно, стога тражите различите изговоре у покушају да избјегнете нечије друштво. Морате имати јасну представу о правим вриједностима које пролазе запажено у пословним круговима. Уколико осјећате психолошку тензију, вечерње сате посветите некој омиљеној теми и релаксацији.

Стријелац

Нема разлога да пропуштате неке интересантне догађаје који утичу на ваше емотивно задовољство. Обратите пажњу на користан савјет и прилагодите своје понашање у односу на пословну динамику коју заговарају блиски сарадници. Усмјерите мисли и енергију у позитивном правцу.

Јарац

У сусрету са вољеном особом нема разлога да упорно инсистирате на неким споредним догађајима. Имате различита виђења. Консултујете своје сараднике прије него што донесете неку званичну одлуку. Више глава може да смисли боље рјешење. Пријаће вам релаксација или сусрет са пријатељима.

Водолија

Нема потребе да спроводите нове емотивне хирове или да пркосите вољеној особи, будите одмјерени у својим захтјевима. Дјелујете нескромно у својим изјавама пред сарадницима. Не дозвољавате да неко други одлучује о условима и пословно-финансијским интересима. Слободно вријеме посветите неком омиљеном хобију, опустите се.

Рибе

Понашате се превише избирљиво и захтјевно пред блиском особом, на крају не добијате колико заслужујете. Свако од сарадника жели да заузме што бољу позицију која гарантује нови пословни успјех или престиж на друштвеној љествици. Избјегавајте претјеривање, успорите свој убрзани ритам.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана