Дневни хороскоп за 14. септембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 14. септембар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Расположени сте за нову романсу и не кријете своје намјере. Прижељкујете да остварите све што вам се налази у срцу и души. Нове идеје које предлажете сарадницима потврђују вашу оригиналност у размишљању и спремност да прихватите низ заједничких циљева. Емотивна афирмација дјелује позитивно на ваше психофизичко стање.

Бик

Нема разлога да игноришете незадовољство које примјећујете у својој породици. Озбиљније размислите о својим пропустима. Претјерано експонирање или неразумно понашање у друштву сарадника на крају доноси и одређене посљедице. Успорите свој убрзани ритам и предахните од напорних обавеза.

Близанци

Прија вам нечије присуство. Будите дискретнији при сусретима који обилују снажним емоцијама или прикривеним страстима. Осјећате потребу да се растеретите од нагомиланих обавеза. Препустите својим сарадницима да заврше тежи дио посла. Нема потребе да прецјењујете личне могућности, будите умјерени.

Рак

Прати вас лош дијалог у односу са вољеном особом, међу вама постоје различита интересовања и мјерила вриједности. Мотивисани сте за пословни успјех, стога прихватите такмичарску атмосферу или идеју коју вам предлаже једна млађа особа. Нема потребе да се оптерећујете неким ружним догађајима или лошим слутњама.

Лав

Избјегавајте нову расправу у сусрету са вољеном особом о осјетљивим темама које ни до сада нисте успјели да закључите. Због различитих интересовања међу сарадницима, морате да прихватите пословни компромис или неку утјешну варијанту. Важно је да смањите своју психичку напетост или нервозу.

Дјевица

Погађа вас нечије понашање или одлука. Трудите се да потиснете своје нерасположење, мада вам то баш и не успијева. Ви располажете убједљивим аргументима, али некоме није стало да истина исплива на видјело. Очекујте тешке преговоре. Вечерње сате посветите омиљеном хобију и релаксацији.

Вага

Док ви дјелујете безбрижно, ваш партнер покушава да одгонетне заједничке дилеме. Неко индиректно осуђује ваш начин понашања. Умијете да се организујете и све обавезе завршавате ажурно и без велике приче. Испуњавате високе критеријуме. Важно је да ускладите жеље и реалне могућности.

Шкорпија

Нема разлога да сумњате у нечија осјећања. Дозволите себи да вас понесе емотивни занос, као добар љубавни предзнак. Суочавате се са новим компликацијама. Потребно је да утврдите листу приоритета и да се изборите за бољи статус међу сарадницима. Уживајте у лијепим стварима, опустите се од напорних обавеза.

Стријелац

Покушајте да разумијете нечију слабост. Нема потребе да кажњавате вољену особу. Очекују вас различити проблеми у комуникацији са пословним партнерима и додатне обавезе. Избјегавајте конфликтне ситуације и будите пажљивији у саобраћају.

Јарац

Примјећујете да партнер лукаво и вјешто игнорише ваше идеје. Не можете да утичете на нечију вољу и одлуке. Избјегавајте претјерано експонирање у друштву сарадника. Уосталом, увијек постоји фактор изненађења. Обратите пажњу на здравији начин исхране.

Водолија

У моментима дјелујете тајанствено, али партнер нема довољно интересовања или воље да одгонета ваше мисли. Умијете да успоставите добру пословну контролу и да усмјеравате догађаје у правцу који доноси практичне резултате. Зрачите позитивном енергијом и добрим расположењем.

Рибе

Непотребно бринете због нечијег понашања. Никако да ускладите своје жеље и потребе у односу са вољеном особом. Заинтересовани сте за послове који доносе новчану надокнаду или материјалне аспекте. Јасно представљате своје намјере. Потребно је да уљепшате своје расположење.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана