Дневни хороскоп за 14. септембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 14. септембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Избјегавајте непотребна узбуђења или изазовно кокетирање са непознатом особом. Сачувајте емотивну дискрецију. Важно је да провјеравате информације које утичу на пословну сарадњу. Понекад је тешко прихватити различита ограничења.

Бик

Партнер дјелује врло подстицајно и умије да преусмјери ваше мисли у позитивном правцу. Нема разлога за додатну забринутост. Замјерке које вам неко упућује не представљају велики прекршај. Ако је ријеч о различитим ставовима, потребно је да усагласите пословне интересе.

Близанци

Немојте дозволити да вас неко емотивно заварава. Потребни су вам бољи критеријуми приликом избора блиског друштва. Имате добре идеје и предлажете корисна рјешења, али неко од сарадника не жели да се повинује вашем утицају.

 

Рак

Вољена особа индиректно покушава да утиче на вашу одлуку, нема разлога да сумњате у нечије искрене намјере. Учините све што је потребно да оправдате своју улогу у пословној сарадњи, покажите додатну мјеру одговорности.

Лав

Партнер понекад не разумије све ваше идеје, потребно је да се разјасните око заједничких неспоразума. Привлаче вас велики изазови, у вама се покренуо такмичарски импулс и не можете да се задовољите са просјечним резултатима.

Дјевица

Непотребно бринете због нечијег понашања. Никако да ускладите своје жеље и потребе у односу са вољеном особом. Заинтересовани сте за послове који доносе новчану надокнаду или материјалне аспекте. Јасно представљате своје намјере.

Вага

Уколико осјећате резигнацију, размислите у чему сте погријешили према блиској особи. Нико није безгрешан ни савршен. Потребна вам је добра концентрација и моћ опажања у различитим ситуацијама. Ослоните се на своје богато искуство.

Шкорпија

Планирајте интересантну забаву у одабраном друштву. Све се може када постоји добра воља и заједнички склад. Налазите се у доброј психофизичкој форми. Успјех је могуће остварити у комбинацији професионалних манира, искуства и скривених адута.

Стријелац

Партнер се жали на вашу учесталу расијаност или заборавност. Исправите на вријеме своје пропусте. Тек када будете спознали праву истину, схватићете на који начин треба да рјешавате своје пословно-финансијске дилеме.

Јарац

Непотребно се оптерећујете различитим темама које вас удаљавају од драге особе. Промијените своју оријентацију у размишљању. Не допада вам се сазнање да трпите због нечије самовоље или да се налазите у у инфериорној позицији у односу на своје сараднике.

Водолија

Оптерећујете се новим емотивним слутњама, али то је одраз вашег тренутног стања и недостатка инспирације. Сусрет са једном особом на вас дјелује заморно, не посвећујете довољно пажње осталим догађајима у којима активно учествују ваши сарадници.

Рибе

Пажљиво анализирате вољену особу, али не можете да ускладите различите аспирације и интересовања која вас удаљавају. Оптерећени сте новим пословним плановима. Реагујете сувише темпераментно у ситуацијама када треба показати дипломатске манире.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана