Дневни хороскоп за 14. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 14. октобар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Дневни хороскоп за данас вам предвиђа полетност и доста позитивне енергије. Осјетићете се као да имате главну улогу у неком филму. Зацртајте циљ и не одустајте од њега. Обратите пажњу на расипање новца, пошто важите за правог хедонисту.

Бик

Наоружајте се стрпљењем. Неко ће вас изнервирати на послу или у окружењу, а најмање што вам треба јесте свађа и лош глас. Боље да се и повучете и избројите до десет, а онда на миру да ријешите несугласице. Слободне Бикове очекује порука од симпатије!

Близанци

У посљедње вријеме засути сте обавезама на послу и ставили сте каријеру испред партнера и породице, што би могли да вам замјере. Покушајте боље да се организујете и да им малим знацима пажње покажете да вам значе и да их нисте запоставили. Чувајте се гласина!

Рак

Ваша природа вам не дозвољава да ставите себе испред драгих људи. Али некада није лоше да мало рачуна поведете и о себи и свом здрављу. Ако дуже вријеме планирате да узмете пса, сад је идеално вријеме за то! Обрате пажњу на зглобове!

Лав

Дневни хороскоп за данас вам доноси помијешана осјећања. На моменте бићете веома срећни, јер сте ту гдје јесте и окружени сте драгим људима, а у неким тренуцима ћете бити раздражљиви. Иако то не показујете, ваша енергија и те како то открива. Није лоша идеја да негдје отпутујете!

Дјевица

Неко из ваше околине вас упорно врбује за сопствене интересе. Добро размислите и покушајте да се ускладите да не бисте били на губитку. При крају дана слободне Дјевице биће на мети удварача. То могу да буду колеге са посла или неко кога сте скоро упознали.

Вага

Звијезде вам доносе лијепе вијести. Обрадоваће вас неко из фамилије или најбољи пријатељ. На послу се не упуштајте у трачеве које се шире свјетлосном брзином. Останите досљедни себи и појачајте мало физичку активност. Пријаће вам!

Шкорпија

Гдје год да се појавите за собом позитивном енергијом повучете још неколико људи. Сви уживају у вашем окружењу, али не и ви. Упорно вас нешто изједа, а то вјешто прикривате осмијехом. Коначно је вријеме да изравнате рачуне са собом и особом која вас мучи.

Стријелац

Од почетка до краја дана нећете знати гдје бијете, а партнер вам упорно једну ствар “набија на нос”. Вријеме је да себе ставите испред свих, јер ако овако наставите нећете моћи да се изборите са притиском. Међутим, није све тако црно. Рјешење се крије у породици и људима којима искрено значите.

Јарац

Током дана пробудиће се ваша тврдоглава и пргава природа. Покушајте три пута да размислите прије него што неке ствари кажете наглас. У послу имате могућност да напредујете, али је потребно да промијените угао гледања. Могућа је несаница!

Водолија

Желите све и одмах и учинићете све да бисте успјели и дошли до новца. Будите обазриви, јер вам не желе сви људи из околине добро. Обратите пажњу на скривене сигнале! Слободне Водолије биће склоне флертовању и пороцима. Вријеме је да уведете неке промјене и окренете се здравом начину живота!

Рибе

Дневни хороскоп за овај дан вам савјетује да боље балансирате између партнера и пријатеља. Иако желите свима да удовољите, знајте да је то немогуће. Најбоље је да јасно разграничите вријеме, а уколико постоји могућност окупите их заједно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана