Дневни хороскоп за 14. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 14. октобар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

У сусрету са вољеном особом важно је да тачно дефинишете своје емотивне жеље и спектар интересовања која имате. Неко у вама подстиче сумњу. Ипак, превише дискреције са ваше стране оставља негативан утисак на околину. Пријаће вам нечија близина или наклоност као позитиван подстицај.

Бик

Јасно вам је да не можете добити све што емотивно прижељкујете, али још не знате на који начин да уживате у ономе што имате. Налазите се у прилици да тестирате своје интелектуалне или практичне способности, учините све што је у вашој моћи да оставите добар утисак. Претјерана забринутост лоше утиче на вашу концентрацију.

Близанци

Вољена особа има добре намјере, али не успијева да вам дочара све оно што бисте жељели да чујете или да видите. Не вјерујете у нечија обећања и зато провјеравате различите информације. Предострожност може да вас заштити од погрешних потеза. Избјегавајте обавезе које вас сувише замарају.

Рак

Планирајте сусрет са једном драгом особом. Неко вас подстиче на добро расположење и емотивно изражавање.

У прилици сте да завршите посао што ће вам донијети психолошко олакшање, али не и материјалну корист. Будите досљедни у својим намјерама. Пријаће вам активан одмор и добра њега.

Лав

У сусрету са блиском особом морате имати довољно снаге да прихватите комплетну истину или ствари које вам се не допадају. Пажљиво анализирате нове догађаје на пословној сцени и откривате различите неправилности. Шири поглед на могућа рјешења доноси већи успјех. Осјетићете психолошко олакшање након искреног разговора и повјеравања.

Дјевица

Сувише бринете без разлога, партнер тренутно не жели да вам повјерава мисли или оно што осјећа. Будите стрпљиви. Без обзира на вашу сналажљивост у пословним сусретима, постоје ствари које се не уклапају у вашу почетну процјену. Пријаће вам више сати доброг сна, обратите пажњу на снове.

Вага

Не заборавите да постоји граница између практичних интереса и емотивног задовољства, није дозвољено све што вам се допада. Вашу критизерску нарав или додатну упорност околина тумачи на различите начине. Ипак, то вам неће сметати да наметнете своје мишљење. Слободно вријеме посветите рекреацији, пријаће вам неки вид спортске активности.

Шкорпија

Све више почиње да вам смета нечије присуство или понашање. Волите да господарите комплетном ситуацијом. Збуњују вас одговори које добијате од сарадника, јер свако има своју верзију приче или личне интересе које подводи под заједнички добитак. Избјегавајте стресне и напорне ситуације.

Стријелац

Уколико вам је стало да утичете на партнерово мишљење, употријебите мало лукавство. Али, у свему сачувајте праву мјеру. Имате довољно смјелости да кажете оно што мислите. Потребно је да покажете и одређене дипломатске манире у пословним сусретима. Пријаће вам неки вид спортске активности или боравак у природи.

Јарац

Немојте дозволити да вас нечије понашање испровоцира на погрешну емотивну реакцију. Будите стрпљивији него обично. Покушавате да одредите своје мјесто у пословним круговима, али и да сачувате добар однос са провјереним сарадницима. Контролишите импулсивну страну своје природе.

Водолија

Имате лош предосјећај или потребу да провјеравате свог партнера. Дјелујете напето и сумњичаво. Не будите разметљиви при представљању својих идеја и немојте оцјењивати туђе понашање ако за то не постоји добар повод. Потребно је да се растеретите напорних ситуација, опустите се.

Рибе

Дјелујете задовољно и расположено за излазак и нови сусрет. Вољена особа чини све што је потребно да испуни сва ваша очекивања. Важно је да остварите позитивне резултате, али не по цијену прекида пословне сарадње. Прихватите нечији користан савјет. Пријаће вам више сати чврстог сна, обратите пажњу на снове.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана