Дневни хороскоп за 14. новембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 14. новембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

У моментима дјелујете тајанствено, али партнер нема довољно интересовања или воље да одгонета ваше мисли. Умијете да успоставите добру пословну контролу и да усмјеравате догађаје у правцу који доноси практичне резултате. Зрачите позитивном енергијом и добрим расположењем.

Бик

Добар предосјећај који имате наговјештава узбудљиву забаву или нови емотивни сусрет. Опустите се у нечијем друштву. Околина помаже заједничком успјеху и неко покушава да вам обезбиједи одређене повластице и боље материјалне услове. Потрудите се да поправите своје расположење.

Близанци

Понекад треба искључити разум, јер постоје ствари које не можете објаснити на основу логичких правила. Нека ваша осјећања проговоре.

Погађа вас нечије некоректно понашање или неправда у пословној сарадњи. Довољно сте умјешни да превазиђете изненадне компликације. Важно је да ускладите мисли и осјећања.

Рак

Партнер нема намјеру да стрпљиво чека на вашу одлуку, већ преузима изненађујући корак и иницијативу. Логично, све има своју цијену. Ваша основна интересовања су практичне природе. Лако можете да остварите своје пословне циљеве. Потребно је да унесете више течности и витамина у исхрану.

Лав

Бринете се без правог разлога, вољена особа не жели да вам повјерава мисли. Али поступци довољно говоре о нечијим осјећањима. Без обзира на вашу интелектуалну сналажљивост и ефикасност, постоје ствари које се не уклапају у вашу пословну процјену. Потребно је да побољшате концентрацију.

Дјевица

Ако су ваша осјећања у складу са гласом разума поступите као што вам налаже савјест. Нема разлога да осјећате кривицу. Утисак који имате у вези са једном особом потврдиће се као исправан. Понекад је тешко објаснити прави узрок или посљедицу. Пријаће вам забавни садржаји и релаксација.

Вага

Жеље које имате нису недостижне, али захтијевају додатно стрпљење и велику упорност пред вољеном особом. Пробирљивост понекад представља позитивну особину, немојте дозволити да неко мијења ваш критеријум при избору нове пословне теме. Успорите свој убрзани ритам, опустите се.

Шкорпија

Покажите више разумијевања и њежности према вољеној особи. Хвалисавост може да вам створи додатну непријатност. Нема разлога да мистификујете своје пословне планове или да игноришете нечије присуство.

Приуштите себи неке лијепе ситнице, као подстицај за добро расположење.

Стријелац

Вољена особа индиректно покушава да утиче на вашу одлуку. Учините све што је потребно да оправдате своју улогу у пословној сарадњи, покажите додатну мјеру одговорности.

Дозволите неком да вас орасположи, опустите се.

Јарац

Дјелујете забринуто. Ако партнер нема довољно разумијевања питање је коме треба да се обратите за емотивну подршку.

Већину догађаја тумачите на себи својствен начин, упорно игноришете ситуације које се не уклапају у вашу пословну процјену.

У вечерњим сатима пријаће вам одмор или психофизичка релаксација.

Водолија

Потребно је да разумијете нечију емотивну слабост. Нема разлога да се понашате надмено у друштву блиске особе. Без обзира на вашу сналажљивост, не можете да контролишете низ догађаја на пословној сцени и свог сарадника. Избјегавајте сувише напорне или стресне ситуације.

Рибе

Налазите се у емотивном нескладу. Више вам смета партнерова еуфорија него осјећај личне дезоријентисаности и емотивна несигурност. Ако вам је стало да сачувате своје пословне интересе, потребно је да се послужите малим лукавством или неким заобилазним методама.

Уљепшајте своје расположење, опустите се.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана