Дневни хороскоп за 14. фебруар

Г.С.
Дневни хороскоп за 14. фебруар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Примјећујете да партнер има неке тајне планове што додатно утиче на вашу нервозу или на емотивну несигурност. Важно је да се правилно разумијете са сарадницима око расподјеле пословних обавеза. Нема разлога за брзоплетост. Пријаће вам психофизичка релаксација.

Бик

Уколико вас муче љубавне дилеме, размислите шта је прави повод за вашу несигурност. Немојте унапријед оптуживати партнера. Све се налази у вашим рукама, али под условом да реагујете у најбољем тренутку или у складу са заједничким правилима успјешног пословања. Пријаће вам више сати здравог сна, обратите пажњу на снове.

Близанци

Важно је да се осјећате пријатно у кругу породице. Осјећај повјерења или блискости у вама буди неку скривену снагу. Многе ствари на пословној сцени изгледају другачије него што их представља неко од сарадника. Пријаће вам нека лакша дијета, избјегавајте нездраву храну.

Рак

Имате прилику да освојите нечију наклоност. Објасните вољеној особи да вас везују исте емотивне потребе. Налазите се у доброј форми и дјелујете врло позитивно на своју околину. Важно је да реагујете у правом тренутку. Представите позитивну страну своје личности.

Лав

Очекујете више од оног што партнер може или жели да вам пружи. Неко од вас двоје претјерује или користи погрешне изговоре. Важно је да имате пословни циљ, али још важније је да одредите начин или средство које ће вам омогућити његову успјешну реализацију. Нема потребе да се сувише замарате, пријаће вам релаксација.

Дјевица

У љубавном односу зна се добро шта је чија улога. Наведите партнера да испуни ваша очекивања. Будите категорични. Стало вам је да потврдите своје способности пред сарадницима, али не можете да се опредијелите за најбоље рјешење. Потребно је да акумулирате позитивну енергију.

Вага

Нема разлога да строго оцјењујете нечије понашање, уосталом и сами правите различите грешке. Не будите ситничави. Важно је да испоштујете основна правила. Свако треба да одради свој дио посла на најбољи начин и без претјераног експонирања. Избјегавајте лоше навике или нездраву исхрану.

Шкорпија

Понекад треба искључити разум, јер постоје ствари које не можете објашњавати на основу логичких правила. Нека ваша осјећања “проговоре”. Погађа вас нечије некоректно понашање или неправда у пословној сарадњи. Довољно сте умјешни да превазиђете изненадне компликације. Важно је да ускладите мисли и осјећања.

Стријелац

Дјелујете узнемирено при помисли да вас неко емотивно запоставља. Коло среће се окреће, будите стрпљивији. Нечији одговори могу да се тумаче на различите начине, али ви имате лош предосјећај и страхујете од могућег неуспјеха. Размислите о бољој здравственој превентиви.

Јарац

Можда сусрет са једном особом не представља ваш “сан о великој срећи”, али најављује ново искуство у емотивном животу. Уколико вам је стало да демонстрирате своје интелектуалне или практичне способности, пронађите себи и одговарајућег “супарника”. Обратите пажњу на правилну исхрану.

Водолија

Ако желите да све функционише на беспријекоран начин, морате имати добру вољу и одређене манире у сусрету са драгом особом. Сачувајте оптимистичко расположење, важно је да пратите пословни тренд који вам омогућава ширу афирмацију међу сарадницима. Зрачите позитивном енергијом и дјелујете подстицајно на околину.

Рибе

Уљепшајте своје расположење уз особу која одговора вашем укусу и сензибилитету. Жеље се остварују у заједничком ритму. Постоје ствари које не треба да чините у афекту или на основу првог импулса. Сарадња је нужна, али не по сваку цијену. Подстичите код себе оптимизам и добру вољу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана