Дневни хороскоп за 14. децембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 14. децембар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Ваше незадовољство је пролазна фаза. Ситна пребацивања и “емотивне жаоке” само погоршавају заједнички однос. Велики ефекти понекад брзо ишчезавају. Нема потребе да се поводите за лажним утисцима о пословним приликама. Усмјерите своје мисли у позитивном правцу, важно је да се опустите.

Бик

Нема разлога да се понашате строго према партнеру. Покажите да имате довољно разумијевања и емотивног слуха. Неко не обраћа пажњу на ваш пословни ауторитет или коментаре које упућујете. Потребно је да успоставите бољи модел успјешне комуникације. Избјегавајте деструктивно понашање и лоше навике.

Близанци

Неко вам шаље позитивне сигнале и са нестрпљењем очекује ваше присуство. Уживајте у емотивним контактима који вас испуњавају задовољством. Дјелујете самоувјерено, имате довољно енергије и добар предосјећај да се опробате у новим пословним ситуацијама. Приуштите себи неку омиљену забаву као подстицај за добро расположење.

Рак

Осјећате нови емотивни узлет. Покрените своју машту и заводничке способности када се налазите у друштву блиске особе. Нема потребе да се експонирате у друштву сарадника, мудро сачекајте завршну фазу у пословним преговорима. Важно је да каналишете своју креативну енергију.

Лав

Имате утисак да вољена особа не разумије ваше намјере. Свако од вас је “прича за себе”, са тајанственим уводом и необичним понашањем. Оптерећени сте различитим обавезама, али околина очекује да рјешавате питања од заједничког интереса и да дјелујете довољно ефикасно. Повјеравање и разговор имају позитиван утицај на ваше психичко стање.

Дјевица

Дјелујете узнемирено, али за разлику од вас, партнер тачно зна шта жели или осјећа. Стога не дозвољава промјену заједничких планова. Пропуштену прилику не треба посматрати као велики губитак, већ као добар подстицај за будуће пословно-финансијске планове. Планирајте омиљену забаву као подстицај за добро расположење.

Вага

Немојте дозволити да се непотребно сукобљавате са вољеном особом. Одговорите на нечије сигнале или на емотивну поруку. Интересују вас неке скривене информације. Стало вам је да се доказујете кроз различите изазове и у необичним ситуацијама. Потребно је да побољшате концентрацију.

Шкорпија

Не можете да останете равнодушни у различитим ситуацијама пред блиском особом. Неко подстиче ваше незадовољство. Ако вам је стало да сачувате достојанство у друштву сарадника, будите за нијансу другачији и довољно храбри да се суочите са новим изазовима. Избјегавајте непотребна узбуђења, пријаће вам релаксација.

Стријелац

Примјећујете да вољеној особи недостаје емотивна храброст или искреност да изрази своје намјере. Размислите о својим манама. Неко покушава да вам наметне своје рјешење или одређене услове. Нема разлога да се упуштате у јавну расправу. Пријаће вам нека спортска активност или релаксација.

Јарац

Ствари понекад изгледају потпуно другачије од првог утиска који имате. Поступите по својој савјести у сусрету са вољеном особом. Не треба да се оптерећујете различитим критеријумима. Свако од сарадника има свој начин интерпретације догађаја. Растеретите се сувишних брига, уљепшајте своје расположење.

Водолија

Постављате сувишна питања блиској особи и на такав начин индиректно подстичете нову сумњу. Нема разлога за забринутост. Налазите се у доброј прилици да повлачите паралелне потезе, стога будите промишљени при избору нових пословних тема или циљева. Обратите пажњу на своје здравствене могућности.

Рибе

Објасните партнеру да вас повезују сличне жеље и афинитети, као и да не треба оклијевати пред заједничким изазовом. Провјерите своју срећу. Осјећате креативну инспирацију и дјелујете позитивно на своју околину. Важно је да се ангажујте на различитим странама. Налазите се у сјајној форми.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана