Дневни хороскоп за 14. децембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 14. децембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

Важно је да се налазите у позитивном окружењу. Пажљивије бирајте друштво за излазак или интимно повјеравање.

Немојте дозволити да се неспоразум негативно одрази на вашу концентрацију или да вас неко улови у замку.

Сачувајте присебност духа и јаку вољу.

Бик

Латентна несигурност коју осјећате произлази из емотивне слабости или неспособности да се одлучно супротставите једној блиској особи.

Потребно је да реално процијените ситуацију на пословној сцени. Дјелујете опрезно и не вјерујте у све што видите или чујете у сусрету са сарадницима.

Избјегавајте ситуације у којима осјећате психолошки притисак.

Близанци

Избјегавајте еуфорично расположење у друштву вољене особе, на такав начин подстичете нову сумњу у своје намјере.

Пажљивије анализирајте сараднике и њихову реакцију. Понекад је тешко утврдити праву истину и нечије скривене намјере.

Пријаће вам лакша дијета и витаминска исхрана.

Рак

Улазак у неку забрањену зону, али и порив за авантуром може да вас разочара. Имате амбициозне планове и нескромне жеље, међутим ваш успјех зависи од некога са стране.

Подстичите код себе стрпљивост и самоконтролу.

Лав

У духу емотивне инспирације планирајте романтичну забаву или нови љубавни сусрет. Пријаће вам нечија пажња и наклоност. На вама је да створите основне услове и да покренете главну иницијативу, а на неком другом да успјешно реализује ваше идеје. Подстичите код себе добро расположење.

Дјевица

Неко вам шаље позитивне сигнале и са нестрпљењем очекује ваше присуство. Уживајте у емотивним контактима који вас испуњавају задовољством. Дјелујете самоувјерено, имате довољно енергије и добар предосјећај да се опробате у новим пословним ситуацијама. Приуштите себи неку омиљену забаву, као подстицај за добро расположење.

Вага

У односу са вољеном особом немојте тражити немогуће уступке, са више поштовања прихватите оно што добијате. Обратите пажњу на користан савјет, увијек постоји могућност да се оствари пословни договор који води у правцу заједничких рјешења. Потребно је да побољшате своју психофизичку кондицију.

Шкорпија

У сусрету са блиском особом морате имати довољно снаге да прихватите комплетну истину или ствари које вам се не допадају. Пажљиво анализирате нове догађаје на пословној сцени и откривате различите неправилности. Шири поглед на могућа рјешења доноси већи успјех. Осјетићете психолошко олакшање након искреног разговора и повјеравања.

Стријелац

Дјелујете напето и узнемирено. Забрињавају вас љубавне дилеме или лош предосјећај у вези са једном блиском особом. Успјешни резултати подразумијевају заједничко повјерење и дугорочнију сарадњу. Постоје ситуације које не можете рјешавати самостално. Пријаће вам шетња, примијените неку од техника релаксације.

Јарац

Уз све уважавање разума треба да пратите и свој “унутрашњи глас” или ритам осјећања.

Ствари процјењујете на основу практичне примјене или њихове употребне вриједности. Учините нешто у прилог бољем расположењу.

Водолија

Потребан вам је тренутак инспирације, да покренете лавину нечијих осјећања и да осјетите интимну срећу.

Стало вам је да се понашате као перфекциониста који све ствари држи под строгом контролом. Налазите се у сјајној форми.

Рибе

Важно је да се припремите за романтичан сусрет. Неко вас додатно подстиче на маштовитост и позитивно расположење.

Понекад је тешко помирити супротна гледишта која постоје у рјешавању пословних интереса. Немојте дозволити да вам неко намеће инфериоран положај. Нема разлога за велику забринутост, опустите се.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана