Дневни хороскоп за 14. август

Г.С.
Дневни хороскоп за 14. август

Прочитајте шта вас очекује данас у астролошком смислу.

Ован

Можда нисте данас у потпуном складу физичке и менталне енергије, али ситуација би требало да буде боља чим се посветите новим конкретним професионалним обавезама. Ако вас унервозе ситнице из прошлости, не потежите озбиљније приче нећете имати користи.

Бик

Веома је важно да добро искористите овај дан за пуњење радних батерија, јер вас већ од почетка сљедеће седмице чека доста пословних обавеза. Разумијевање и подршка драге особе биће вам од изузетног значаја да бисте одагнали неке мисли и дилеме везане за прошлост.

Близанци

Просјечан и релативно миран дан Близанцима неће моћи ништа да поремети. Посветите се одмору и опуштању. Нема разлога за крупне промјене у односу са драгом особом, али врло је вјероватно да ћете добити приједлоге како да побољшате постојећи однос.

Рак

Иако су сви најважнији детаљи за нове радне обавезе под вашом контролом, могуће је да данас сами себи закомпликујете живот због много планова унапријед. Могли бисте да очекујете пар смицалица данас, али исто тако заједничким снагама све можете успјешно избјећи.

Лав

Нема разлога за журбу и велику нервозу, без обзира што вас појачан обим обавеза очекује у наредном пословном периоду. Одличан дан имаће они представници који су вољни и жељни авантуре и доброг провода. Уживајте.

Дјевица

Већина ваших планова за данашњи одмор требало би да буде и реализована и то у друштву најближих. Нема наговјештаја за неке битне промјене, евентуално да се мало позабавите неким вашим личним ставовима по питању љубави.

Вага

Повољан дан је пред Вагама да се активирају и покажу неке од својих креативних вјештина на дјелу. Добар дан у сфери љубави имаће сви представници овог знака који желе и могу да на адекватан начин одговоре пажњи коју добијају од вољене особе.

Шкорпија

Данашњи дан требало би прије свега да искористите за одмор и релаксацију, а што се пословних активности тиче, одрадите само оно најхитније. Не би требало да вам буде досадно на љубавном плану, тако да имате повољну прилику да неку љубавну акцију спроведете у дјело.

Стријелац

Можда сте мало уморнији него што сте жељели да будете другог дана викенда, али ипак ведро и са оптимизмом очекујете сљедеће пословне изазове. Добар је период за дружење, за изласке провод и уживање. А неки можда планирају и оду на путовање у иностранство.

Јарац

Већина најтипичнијих Јарчева вјероватно је већ спремна за почетак наредне радне седмице. Могли бисте и ви неким финим изненађењем да узвратите на знаке пажње које вам несебично поклања вољена особа.

Водолија

Опуштен дан је пред Водолијама. Додуше, није искључено да обавите пар важних разговора о неким важним пословним детаљима. Потрудите се да овај дан максимално искористите за опуштено, релаксирајуће дружење са вољеном особом и можда је нечим пријатно изненадите.

Рибе

Иако вас очекује потпуно миран и опуштен дан за уживање, није на одмет да још једном провјерите најважније тачке пословног плана за сутра. Конкретним дјелима покажите колико вам је стало до вољене особе и вашег партнерског односа. Уживајте.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана