Дневни хороскоп за 13. септембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 13. септембар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

У друштву вољене особе немојте дозволити да вам недостаје маштовитост или љубавна инспирација као добар подстицај. Неко у вама подстиче креативну радозналост и жељу за новим сазнањем. Обратите пажњу на корисне информације. Учините нешто у прилог љепшем изгледу и добром расположењу.

Бик

Ако добијате лош сигнал, важно је да се склоните у страну и да сачекате неку бољу прилику. Избјегавајте емотивне изазове. Упорно покушавате да наметнете свој утицај пред сарадницима, али постоје ситуације које превазилазе ваше професионално искуство. Важно је да се психолошки растеретите од сувишних брига, опустите се.

Близанци

Уколико вам недостаје нечије присуство, потражите одговарајућу замјену или особу за коју вас везују слична интересовања. Пажљивије посматрајте своју околину и промијените неке устаљене навике. Потребно је да задовољите нечије критеријуме пословне сарадње. Нема разлога да прецјењујете личне могућности.

Рак

У сусрету са блиском особом лако можете да добијете оно што желите, али то вам више не причињава задовољство. Немојте дозволити другима да вам наметну непотребне обавезе или да ремете ваш уобичајени начин рада. Избјегавајте стресне и напорне ситуације.

Лав

Употријебите свој шарм и одговорите на нечији позив или на поруку. Пријаће вам нови сусрет. Покажите околини да посједујете различите способности које гарантују заједнички успјех. Емотивна афирмација у вама покреће нову снагу.

Дјевица

Важно је да правилно одговорите на нечија питања. Изненадите свог партнера на начин који прија заједничким потребама и укусу. Ваши сарадници имају различито мишљење о рјешавању заједничког проблема. Потребно је да осмислите добар план. Избјегавајте ситуације које вас превише исцрпљују, опустите се.

Вага

Немојте дозволити да се непотребно сукобљавате са вољеном особом. Одговорите на нечије сигнале или на емотивну поруку. Интересују вас неке скривене информације. Стало вам је да се доказујете кроз различите изазове и у необичним ситуацијама. Потребно је да побољшате концентрацију.

Шкорпија

Нема разлога да очекујете превише разумијевања од особе која се налази под негативним утицајем. Потребна вам је особа сличних афинитета. Избјегавајте непотребан ризик на који вас наговарају одређени сарадници. Не можете да промијените садашње услове у своју корист. Посветите пажњу неким ведрим садржајима, који позитивно утичу на ваше расположење.

Стријелац

Ваш понос избија на површину, што представља лош предзнак у сусрету са вољеном особом. Контролишите сујету. Важно је да поштујете протокол у односу према сарадницима. Нема потребе да компликујете заједнички договор. Избјегавајте ситуације које вас претјерано узнемиравају.

Јарац

У одређеним ситуацијама уз вас трпи и вољена особа, али ви то упорно поричете са намјером да се ствари промијене у вашу корист. Дјелујете сумњичаво у сусрету са сарадницима. Уколико се превише удаљавате од заједничких тема, очекују вас додатне компликације. Претјерана забринутост лоше утиче на вашу концентрацију.

Водолија

Ништа није безазлено, као што изгледа. Партнер будним оком прати ваше кретање и понашање. Понекад различите обавезе представљају велики терет, али не и изговор за неиспуњена обећања. Избјегавајте ривалске односе.

Рибе

У сусрету са блиском особом, приуштите себи неку омиљену забаву или различите садржаје који потврђују ваш добар укус. Уколико трпите неуспјех, промијените пословну позицију у правцу који више одговара вашем интересовању. Нема разлога за претјерану забринутост и напетост.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана