Дневни хороскоп за 13. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 13. октобар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Дневни хороскоп за овај дан прогнозира ужурбан дан за Овнове. Додатни посао ће вам мало пореметити планове. Притисак који осјећате због посла преносите на породицу. Направите предах. Узимајте витамине.

Бик

Посложите ствари на послу, нешто вам промиче, а никако да увидите шта је то због чега сав ваш напор пада у воду. Потребно је да се боље организујете. Држите на оку партнера, он жели да вам покаже да је усвојио све критике, али сте сумњичави. Проблеми са главобољом.

Близанци

Данас сте посебно расположени. Проблеми са којима се на послу суочавате су рјешиви, а сада схватате и шта да радите и помогнете себи. Поподне се посветите породици. Недостају вам опуштени тренуци у друштву особа које вас воле. Више се крећите.

Рак

Могући су новчани проблеми. Неочекивани кварови у кући изискиваће да посегнете за штеком или кредитном картицом. Немојте да се нервирате, ово је ситуација коју не можете да контролишите. Размислите о додатном послу. У љубави мирно море.

Лав

Упали сте у рутину на послу, безвољни сте и чекате само да се радни дан заврши. Мотивацију потражите у хобију. Запоставили сте себе, зато се осјећате преплављено обавезама. Потребно је да ријешите однос са чланом породице. И то је извор вашег незадовољства. Више спавајте.

Дјевица

Данас хороскоп предвиђа Дјевицама дан натрпан обавезама. Али, ви све стижете. Добро се осјећате, пуни сте елана и препуни креативних идеја. Запоставили сте љубав. Дозволите особи из радног окружења да вас одушеви. Више вјежбајте.

Вага

Превише сте лежерни на послу, мањи успјех вас је опустио и сада не показујете добре резултате. Саберите се. Осјећања која гајите према особи са којом радите вас ометају да ситуацију реално сагледате. Флерт је само забава, а да ли је то оно што желите? Ноге су осјетљиве.

Шкорпија

Показујете сјајне резултате и надате се повишици. Стрпите се још мало, није још вријеме за озбиљне разговоре. Шкорпије које се баве креативним радом имају шансу за уносан посао. Љубав вам сада није на памети. То није разлог да се повучете из друштвеног живота. Могућа зубобоља.

Стријелац

Чувајте се женских особа са којима сарађујете. Људи из страха најчешће праве грешке и срљају. Пријаће вам дружење са пријатељима и вољеном особом. Потребан вам је неко ко вас разумије и ко ће објективно да сагледа ситуацију у којој се налазите. Поведите рачуна о исхрани.

Јарац

Повежите се са људима који би могли да вам дају корисне савјете у вези са новцем. Трошите преко сваке границе, а зима и рачуни тек стижу. Љути сте на партнера јер вас не подржава, макар не онако како бисте жељели. Будите благи, само не зна како да вам приђе.

Водолија

Покажите иницијативу на послу, можете много више од онога што показујете. Могућ је прилив новца, стиже наплата за неки посао који сте недавно завршили. Оставите паре са стране и искористите их за свој ужитак, најбоље путовање. Смањите унос хљеба.

Рибе

Данас вам  хороскоп саветује да посложите своје обавезе и поступате по плану. Не дозволите да вас други избаце из колосијека. У љубави је све идилично. Немојте да кварите романсу својим несигурностима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана