Дневни хороскоп за 13. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 13. октобар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

Планирајте излазак или емотивни сусрет, пријаће вам друштво блиске особе. Важно је да се осјетите пожељно у нечијој близини.

Увијек постоји лакши или тежи пут до успјеха, пажљиво анализирајте различите изазове и могућности које постоје на пословној сцени. Емотивна афирмација позитивно дјелује на ваше расположење и мотивацију.

Бик

Пажљивије бирајте особу са којом желите емотивно да се опустите или да уживате у некој интимнијој забави.

Подстичите код себе креативну радозналост и упорност, али само до оне границе која неће представљати проблем да остварите своје намјере.

Близанци

Дјелујете забринуто. Ако партнер нема довољно разумијевања, питање је коме треба да се обратите за емотивну подршку. Већину догађаја тумачите на себи својствен начин, упорно игноришете ситуације које се не уклапају у вашу пословну процјену.

У вечерњим сатима пријаће вам одмор или психофизичка релаксација.

Рак

У сусрету са вољеном особом нема потребе за мистификацијом, на такав начин свако постаје жртва сопствених заблуда.

Препустите сарадницима да доказују своје способности у ситуацијама које вас замарају. Важно је да се добро организујете. Вечерње сате проведите на мирнији начин, пријаће вам релаксација.

Лав

Преосјетљиво реагујете на различите ситнице, партнер не примјећује ствари које за вас имају другачије значење.

Уколико вас неко опомиње да промијените своје захтјеве у пословно-финансијској сарадњи, прихватите одређени компромис. Важно је да остварите психолошку равнотежу.

Дјевица

Занемарили сте нечија осјећања, глас савјести вас подсјећа на извињење. Размислите на који начин треба да се искупите пред вољеном особом. Ваши сарадници имају добру пословну стратегију, стога прихватите нове идеје или савременија рјешења која воде ка практичним резултатима. Важно је да ускладите мисли и осјећања.

Вага

У емотивном смислу, очекује вас ново задовољство које ће обиљежити ваш однос са вољеном особом. Увијек постоји и лакши и тежи пут до успјеха, стога прихватите корисну идеју коју предлажу ваши сарадници. Налазите се у сјајној форми.

Шкорпија

Важно је да разумијете оне које волите. Потрудите се да остварите емотивну блискост и да испуните нечије потребе. Уливате велико повјерење, јер у неким критичним ситуацијама умијете да донесете исправну одлуку. Налазите се у сјајној форми.

Стријелац

Непотребно се оптерећујете различитим темама које вас удаљавају од драге особе. Промијените своју оријентацију у размишљању. Не допада вам се сазнање да трпите због нечије самовоље или да се налазите у инфериорној позицији у односу на своје сараднике.

Јарац

Покушавате да ријешите емотивну дилему, ослоните се на своју интуицију. Није све онако као што на први поглед изгледа. Нема разлога да вјерујете у информације које долазе из непознатих извора. Пажљивије анализирајте своје сараднике и нове догађаје. Пријаће вам више сати здравог сна, обратите пажњу на снове.

Водолија

Примјећујете да вољеној особи недостаје емотивна храброст или искреност да изрази своје намјере. Размислите о својим манама.

Неко покушава да вам наметне своје рјешење или одређене услове. Нема разлога да се упуштате у јавну расправу. Пријаће вам нека спортска активност или релаксација.

Рибе

У сусрету са вољеном особом нема разлога да инсистирате на неким споредним догађајима. Консултујете сараднике прије него што донесете коначну одлуку. Више глава може да смисли боље рјешење. Пријаће вам релаксација или сусрет са пријатељима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана