Дневни хороскоп за 13. новембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 13. новембар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Неко не испуњава ваша емотивна очекивања, али ви сте толерантни и пуни разумијевања за особу која користи вашу добру вољу. Будите мудри и прихватите нечији савјет да бисте спријечили додатне компликације. Околина не разумије у потпуности све ваше идеје. Обратите пажњу на правилнију исхрану.

Бик

Нови изливи њежности пред вољеном особом доносе заједничко задовољство, али и осјећај сигурности који вам недостаје. Добро размислите коме треба да повјерите своје планове, консултујте особу за коју вас везује позитивно искуство. Потребан вам је добар подстицај или емотивна инспирација, опустите се.

Близанци

Дјелујете сувише узнемирено, доносите погрешну одлуку и упорно инсистирате на својим намјерама. Профилтрирајте своје мисли и осјећања. Избјегавајте сва непотребна узбуђења или обавезе које вас психофизички исцрпљују. Размислите, коме треба да се обратите за одређени вид услуге.

Нема потребе да прецјењујете личне могућности.

Рак

У сусрету са вољеном особом, употријебите опробани рецепт за емотивно зближавање. Добра воља чуда чини. Понекад све постаје релативно. Избјегавајте варијанту све или ништа и различите изазове који могу да вас оштете. Успорите свој убрзани ритам, опустите се.

Лав

Важно је да правилно одговорите на нечија питања. Изненадите свог партнера на начин који прија заједничким потребама и укусу. Ваши сарадници имају различито мишљење о рјешавању заједничког проблема. Потребно је да осмислите добар план. Избјегавајте ситуације које вас превише исцрпљују, опустите се.

Дјевица

Нема потребе да страхујете од истине или да потискујете своје жеље у друштву блиске особе. Све има своју границу или цијену, тако и радна терапија има позитивне ефекте само под одређеним условима. Олакшајте своју савјест, пријаће вам релаксација.

Вага

Вољена особа покушава да вас остави у убјеђењу да је све у најбољем реду. Али, ви наслућујете нови проблем. На пословној сцени све има свој вијек трајања, али ви упорно инсистирате на стварима које су давно превазиђене.

Пријаће вам релаксација и опуштање.

Шкорпија

Уколико вам је стало да утичете на партнерово мишљење, употријебите мало лукавство. Али, у свему сачувајте праву мјеру. Имате довољно смјелости да кажете оно што мислите. Потребно је да покажете и одређене дипломатске манире у пословним сусретима. Пријаће вам неки вид спортске активности или боравак у природи.

Стријелац

Пријаће вам сусрет са блиском особом и емотивна пажња. Учините све што је потребно да остварите заједничко задовољство. Неко вам на индиректан начин даје до знања да свака услуга има своју цијену односно противуслугу.

Посветите пажњу стварима које вас духовно испуњавају.

Јарац

Боље је да прихватите партнерову идеју, него да започињете препирку или да правите нову љубоморну сцену. Немојте се заваравати да су нечија обећања довољна гаранција за пословни успјех, већину ствари можете да остварите без утицаја са стране. Посветите пажњу стварима које дјелују позитивно на ваше расположење.

Водолија

У сусрету са вољеном особом, преувеличавате своје потребе и преосјетљиво реагујете на различите ситнице. Важно је да раздвојите заједничке интересе од личних амбиција. Одложите напорне ситуације које вас исцрпљују. Пријаће вам више сати здравог сна, обратите пажњу на своје снове.

Рибе

Уколико вам је стало да уљепшате однос са вољеном особом, нема потребе да постављате погрешна питања и провокативне ситуације. План који упорно покушавате да остварите у кругу сарадника не представља најбоље рјешење. Стога, немојте затварати очи пред чињеницама. Важно је да неко ужива у вашем присуству и да се радује вашим идејама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана