Дневни хороскоп за 13. јун

Г.С.
Дневни хороскоп за 13. јун

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

У емотивном смислу очекује вас ново задовољство које ће обиљежити ваш однос са вољеном особом. Увијек постоји и лакши и тежи пут до успјеха, стога прихватите корисну идеју коју предлажу ваши сарадници. Налазите се у сјајној форми.

Бик

Партнер изненада доноси нову одлуку коју не жели да објашњава. Будите довољно стрпљиви, све ће доћи на своје мјесто. Сувише форсирате личне циљеве, тако да ваши сарадници реагују на различите начине. Важно је да сачувате добар однос са сарадницима. Потрудите се да побољшате концентрацију и кондицију.

Близанци

Партнер дјелује сумњичаво и то се одражава на ваше нерасположење. Не желите да се сукобљавате око ситница које вас непотребно раздвајају. Очекују вас различите обавезе, потребно је да се добро организујете у сусрету са сарадницима. На вријеме затражите нечију подршку. Избјегавајте напорне ситуације које вас психолошки узнемиравају.

Рак

Планирајте неку омиљену забаву или емотивни сусрет, пријаће вам весело друштво и нечија пажња. На вама је да покренете иницијативу у добром правцу, а на неком другом да реализује ваше идеје. Приуштите себи неке лијепе ситнице, као подстицај за добро расположење.

Лав

Недостаје вам нечије присуство или емотивни подстицај. Сувише сте заокупљени разним темама које вас удаљавају од вољене особе. Важно је да се добро организујете и да поштујете пословни договор у предвиђеном року. Потребно је да остварите психолошку равнотежу.

Дјевица

У сусрету са вољеном особом важно је да тачно дефинишете своје емотивне жеље и спектар интересовања која имате. Неко у вама подстиче сумњу. Ипак, превише дискреције са ваше стране оставља негативан утисак на околину. Пријаће вам нечија близина или наклоност, као позитиван подстицај.

Вага

У сусрету са вољеном особом употријебите опробани рецепт за емотивно зближавање. Добра воља чуда чини. Понекад све постаје релативно. Избјегавајте варијанту све или ништа и различите изазове који могу да вас оштете. Успорите свој убрзани ритам, опустите се.

Шкорпија

Постоји особа која у вама покреће снажне емоције, усмјерите мисли ка заједничким темама. Уживајте уз блиску особу. Нема потребе да закључујете на основу првог утиска, сачекајте пригодан тренутак. Имате довољно искуства да се заштитите од лоших утицаја. Радост срца дјелује љековито у сваком погледу.

Стријелац

Избјегавајте нову породичну или емотивну расправу. Најбоље се осјећате уз особу која разумије ваше емотивне потребе. Покушавате да осмислите нова и корисна рјешења, али ваша околина нема довољно слуха или воље да вам се придружи. Обратите пажњу на правилну здравствену његу.

Јарац

Важно је реагујете у правом тренутку пред вољеном особом. Уколико сте слободни, планирајте емотивни сусрет или неку атрактивну забаву. Понекад ствари изгледају сувише компликовано. Али, ако не покушате, кајаћете се. Ваша околина дјелује подстицајно и добронамерно. Налазите се у сјајној форми.

Водолија

У емотивном животу не успијевате да привучете нечију пажњу, чак ни уз помоћ малих трикова које лукаво смишљате. Сусрет са једном особом није испунио ваша велика очекивања, стога размислите о неком алтернативном рјешењу. Избјегавајте ситуације које вас узнемиравају.

Рибе

Лакше вам је да свијет око себе посматрате из ружичасте перспективе у очекивању, да ће се ствари у вашем животу ријешити саме по себи. Пословна клима није по вашој мјери, али све се своди на правилно опажање и на добру реакцију. Ускладите своје жеље и могућности. Добро се осјећате када учините нешто корисно.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана