Дневни хороскоп за 13. јул

Г.С.
Дневни хороскоп за 13. јул

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Очекује вас пријатно изненађење у сусрету с блиском особом. Покажите искрену захвалност за оно што добијате у љубавном односу. Учините све што је потребно да испуните нечије критеријуме у комбинацији са својим циљевима. Упорност ће вам се вишеструко исплатити. Сачувајте оптимизам и самопоуздање у различитим ситуацијама.

Бик

Бринете без правог разлога, вољена особа не жели да вам повјерава своје мисли. Али поступци довољно говоре о осјећањима. Када ствари не иду у жељеном правцу губите мотивацију, а нечија критика доноси супротан ефекат. Потребно је да побољшате своју концентрацију.

Близанци

У сусрету с вољеном особом суочавате се с проблемом неразумијевања у вези са заједничким приоритетима. Стало вам је да изгледате лијепо, духовито или шармантно пред околином. Али ваше понашање неко карактерише на погрешан начин. Избјегавајте стресне ситуације које вас узнемиравају.

Рак

Блиски сусрет с једном особом постаје неизбјежан и представља добар повод за суочавање са истином. Обратите пажњу на нове информације и прихватите занимљиву идеју која представља потенцијални добитак. Пријаће вам активан одмор и више сати здравог сна.

Лав

Дјелујете узнемирено, не успијевате да остварите своје емотивне планове. Понестаје вам стрпљивости у друштву вољене особе. Претјерана амбициозност или нескромност при процјени личних могућности узрокује различите неспоразуме. Контролишите импулсивну страну своје личности.

Дјевица

Немојте дозволити да вам недостаје маштовитост или емотивна инспирација. Партнер будним оком прати ваше кретање и понашање. Неко у вама подстиче креативну радозналост и жељу за новим сазнањима. Ваши циљеви су достижни уз правилно расуђивање. Уљепшајте свој изглед као подстицај за добро расположење.

Вага

Налазите се под емотивним притиском и морате да поштујете нечију вољу или захтјеве. Иритира вас нечије понашање. Отворена расправа с једном особом илуструје вашу несигурност и немоћ у кругу пословних сарадника.

Избјегавајте конфликтне ситуације.

Шкорпија

Потребно је да се придржавате провјерених стандарда. Посветите пажњу особи која одговара вашем расположењу и сензибилитету. Уколико се већ упоређујете с околином знајте да је ваша предност у томе што избјегавате стереотипно понашање. Важно је да поправите расположење.

Стријелац

Партнер вам поставља логична питања, али ви дјелујете неубједљиво. Прижељкујете да се оствари оно што је вама мило. Стало вам је да се изборите за бољи пласман или за своје мјесто у кругу утицајних сарадника. Имате велике амбиције. Успоставите бољу равнотежу између својих жеља и могућности.

Јарац

Дјелујете узнемирено, тешко проналазите своју мирну луку и емотивни предах. Недостаје вам повјерење у једну блиску особу. Избјегавајте непотребна узбуђења или обавезе које вас психофизички исцрпљују. Неко од сарадника може да одради и ваш дио посла. Слободно вријеме посветите некој интересантној теми, акумулирајте позитивну енергију.

Водолија

Дјелујете прилично узнемирено и теже контролишете своје емотивне импулсе. Често губите стрпљење пред блиском особом. Нема разлога да вас неко оптерећује погрешним идејама или да ограничава ваш пословни и друштвени утицај. Избјегавајте ситуације које вас исцрпљују.

Рибе

Забринути сте због догађаја који узнемиравају блиску особу. Улажете велики напор да испуните нечија очекивања. Нуди вам се добра прилика којом можете да потврдите своје професионалне способности. Потребно је да провјерите нове информације. Пријаће вам креативан одмор и релаксација.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана