Дневни хороскоп за 13. јул

Г.С.
Дневни хороскоп за 13. јул

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Важно је реагујете у правом тренутку пред вољеном особом. Уколико сте слободни, планирајте емотивни сусрет или неку атрактивну забаву. Понекад ствари изгледају сувише компликовано. Али, ако не покушате, кајаћете се. Ваша околина дјелује подстицајно и добронамјерно. Налазите се у сјајној форми.

Бик

Неко вас узбуђује и привлачи вашу пажњу више него што сте спремни да признате. Дјелујете тајанствено. Са пар добрих потеза можете да учините више него ваши сарадници. Можете да остварите своје намјере на различитим странама. Налазите се у сјајној психофизичкој форми.

Близанци

Планирајте сусрет или неку атрактивну забаву удвоје. Ако не покушате, покајаћете се. Ваша околина дјелује позитивно и неко великодушно испуњава захтјеве које постављате. Важно је да сачувате добро расположење.

Рак

Партнер не жели лако да се одрекне планова које има. Али неко мора први да попусти. Будите мудри. Сусрет са једном особом на вас дјелује интригантно, због тога не успијевате да прикријете своје нерасположење и забринутост. Пријаће вам психофизичка релаксација.

Лав

Дјелујете задовољно и расположено за излазак и нови сусрет. Вољена особа чини све што је потребно да испуни сва ваша очекивања. Важно је да остварите позитивне резултате, али не по цијену прекида пословне сарадње. Прихватите нечији користан савјет. Пријаће вам више сати чврстог сна, обратите пажњу на снове.

Дјевица

Могући су различити конфликти или неразумијевање, вољена особа као да нема превише разумијевања за ваше ћудљиво понашање. Очекујете позитиван одговор или повратну информацију о пословној сарадњи, међутим све је обавијено велом неизвјесности. Обратите пажњу на здравији начин исхране, избјегавајте неке “лоше” навике.

Вага

Нема потребе да тражите кривца за своје промашаје. Дјелујете провокативно на партнера, али не постижете жељени ефекат. Претјерујете у својој жељи да оставите снажан утисак на сараднике. Ваше понашање указује на претјерано истицање личних способности. Важно је да побољшате своју концентрацију и расположење.

Шкорпија

Психолошка фаза кроз коју пролазите има позитиван утицај на ваш љубавни живот. Свијет око себе посматрате другачијим очима. У већини ситуација умијете да прилагодите критеријуме својим интересима и да се изборите за боље услове. Посветите пажњу неким ведрим и забавним садржајима, опустите се.

Стријелац

Будите промишљени и уздржани пред блиском особом. Пажљивије анализирајте партнера, да бисте одгонетнули дио скривених порука. Избјегавајте претјерано експонирање у друштву сарадника. Потребно је да смислите резервну варијанту, јер увијек постоји фактор изненађења. Важно је да акумулирате позитивну енергију.

Јарац

Претјерујете у својим очекивањима пред вољеном особом. Неко не жели да вам “полаже све рачуне”. Пажљивије анализирајте околину и немојте дозволити да вас неко подстиче на ривалске односе. Будите пажљивији у саобраћају.

Водолија

Партнер покушава да вам помогне или да вас орасположи. Заједнички сусрет се претвара у “љепши дио стварности”. Полазите од погрешних информација, тако да ваше прогнозе дјелују неубједљиво. Прихватите добронамјерну критику. Нема потребе да се оптерећујете “тешким темама”.

Рибе

Примјећујете да партнер врло лукаво или вјешто игнорише ваше приједлоге. Питате се, шта се крије иза тога? Не будите разметљиви, већ на вријеме затражите нечију моралну или материјалну подршку. Потребно је да се растеретите додатних обавеза.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана