Дневни хороскоп за 15. јануар

Г.С.
Дневни хороскоп за 15. јануар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Вријеме ће вам буквално пролетјети, али ћете бити задовољни оним што сте постигли. Одличан је тренутак да изађете са пријатељима или са вољеном особом. Провешћете се одлично и упознати нове, занимљиве људе.

Бик

Осјећате се лако и растерећено и не желите да се оптерећујете нервозом и бригама. Спремни сте за сваку врсту договора и компромис па ће бити лако покренути нека питања са вољеном особом.

Близанци

Други могу потенцирати да је вријеме да завршите неке своје обавезе и испуните обећања која сте дали, али ви ћете се данас склањати и више посвећивати ономе што је вама лично битно.

Рак

Лако ћете стицати симпатије јер планете подржавају вечерњи излазак. Потрудите се да будете у близини особе која вам се свиђа, јер су велике шансе да вас примијети и приђе вам. Развеселиће вас вијест у вези са пријатељем.

Лав

Не допустите да на томе остане – сјетите се на шта је партнер “слаб” и тиме га поновно заведите. Самце би могла назвати особа на коју интензивно мисле. Пружите помоћ пријатељу који на вас рачуна.

Дјевица

Савјете и приједлоге укућана ћете тешко прихватати. Емотивни живот пун је промјена. Партнеру ће бити тешко разумјети шта заправо желите. Уколико се бавите спортским активностима, изгубљену енергију немојте одмах надокнадити обилним оброком.

Вага

Не би требало да преузимате неке одговорније обавезе на себе, јер је више него вјероватно да ћете направити пропуст. Потребно вам је опуштање, излазак са пријатељима, људима који су вам драги или вољеном особом.

Шкорпија

Могуће је да очекујете неки новац, али данас такође поведите рачуна да не потрошите више него што сте планирали. Остварујете комуникацију какву сте прижељкивали са неким ко вас јако и физички, али и интелектуално привлачи.

Стријелац

Пријатељи ће бити ваша велика помоћ у већини ситуација. Можете рачунати на то да ће дознати од других све што вас занима о особи која вам се свиђа. Међутим, упозорите оне који се распитују да буду и довољно дискретни.

Јарац

Ако сте се надали да ћете данас бити ослобођени од пословних обавеза, брзо ћете увидјети да ваше наде не могу бити остварене. И те како ћете данас морати да запнете да бисте завршили нешто што вам је повјерено на рад у посљедњем тренутку.

Водолија

Пошто сте у претходним данима одлагали све оно што сте могли одложити, испашће да ћете све то морати да завршите баш данас. И то у тренутку када сте већ направили планове на другој страни, вјероватно са пријатељима или емотивним партнером.

Рибе

Будите опрезни у саобраћају, а у комуницирању с другима задржите пријатељски наступ, чак и ако вас неко иритира. Требаће вам велика снага воље да се ухватите укоштац с обавезама које вас чекају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана