Дневни хороскоп за 13. јануар

Г.С.
Дневни хороскоп за 13. јануар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Дан је погодан за умјетничко изражавање, путовања или покушај да дођете до особа које су недоступне. Ако треба да обавите неке до сада одлагане обавезе, учините то данас. Успјећете се наметнути шармом и рјечитошћу.

Бик

Ако сте у вези на даљину или ако је партнер привремено одсутан, могуће су збрке и нејасноће у комуникацији. Помислићете да се трећа особа уплела у ваш однос, али коначан расплет биће повољан за вас.

Близанци

Више ћете се кретати, размишљати и пазити да разне обавезе буду подмирене, а да при томе нешто не ускратите онима које волите. Лако ћете успостављати контакте па ће сви чији посао захтијева комуникацијске вјештине постићи значајне успјехе.

Рак

Бићете шармантни и вјешто водити разговоре. Изглед ће вам се наћи високо на листи приоритета. Чешће ћете гледати у излоге па ћете искористити сезонска снижења и наћи нешто за себе по повољној цијени.

Лав

Немојте допустити да вас то избаци из такта. Љубавни однос добро се развија упркос вашим хировима и љубомори. Замјерићете партнеру да вас запоставља, а он ће вама оспоравати недостатак иницијативе и активности.

Дјевица

Бићете растрзани на више страна и превише енергије ћете губити на безначајне ствари. Због мањка концентрације десиће вам се и мањи пропусти у послу. Љубавног партнера ћете превише провјеравати и спутавати.

Вага

Стицаћете нова познанства од којих ће нека бити врло корисна за ваш пословни живот. Ако имате послове које треба да обавите у граду, свакако се ангажујте, јер ће вам службеници разних установа бити јако наклоњени.

Шкорпија

Опираћете се ауторитетима и туђем утицају, свјесни да вас то може коштати положаја. Породични односи биће прожети неразумијевањем. Блиска особа могла би вас повриједити, али ће неспоразум бити брзо отклоњен.

Стријелац

Бићете интелектуално надмоћни у расправи с колегама или шефом. Успјешно ћете штитити своју љубав од знатижеље јавности. Изглед и љепота биће ваши приоритети. Водићете рачуна о детаљима.

Јарац

Лична сигурност и сигурност ваших ближњих биће важан мотив дјеловања. Разматраћете понуде полиса осигурања и улагања која би вам могла осигурати безбрижнију старост. Бринућете о здрављу.

Водолија

Чувајте се превеликих психофизичких напора, одвојите тренутке за одмор. Ако сте у дужој и озбиљној вези, партнер ће вас изненадити брачним приједлогом. Међутим, чини се да нећете бити спремни да му кажете: “Да”.

Рибе

Близина добро расположених људи биће кључна за ваше добро расположење. Бићете шармантни и комуникативни, дотјерани и лијепо одјевени, а свијест о томе да остављате добар утисак на друге придонијеће унутрашњем задовољству.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана