Дневни хороскоп за 13. фебруар

Г.С.
Дневни хороскоп за 13. фебруар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Попустљивост пред вољеном особом не представља знак емотивне слабости. Оптерећујете се погрешним идејама. Умијете да направите добру процјену у пословним преговорима. Размислите у ком правцу треба да тражите нове одговоре и рјешења. Потребно је да се растеретите сувишних брига и да олакшате своју савјест.

Бик

Привлачи вас комбинација емотивне, страствене и интелектуалне везе, али особи која се налази у вашем друштву нешто од тога недостаје. Постоје спорни моменти у односу са сарадницима, тако да су нечија обећања подложна изненадним промјенама. Шира друштвена ангажованост дјелује позитивно на вашу менталну равнотежу.

Близанци

У сусрету са вољеном особом, важно је да осјећате позитивну инспирацију и прави подстицај. Све је могуће, ако имате довољно стила. Нема разлога за лажну скромност пред сарадницима, поставите услове који задовољавају ваша интересовања и потребе. Налазите се у сјајној форми.

Рак

Немојте дозволити да вас нечије понашање испровоцира на погрешну емотивну реакцију. Будите стрпљивији него обично. Покушавате да одредите своје мјесто у пословним круговима, али и да сачувате добар однос са провјереним тимом сарадника. Контролишите импулсивну страну своје природе.

Лав

Топле емоције увијек дјелују љековито, стога задржите пажњу на вољеној особи. Планирајте неку омиљену забаву. Не вриједи да се излажете великом менталном напору или да се супротстављате особи која ужива добар глас и шири пословни утицај. Усмјерите мисли у позитивном правцу.

Дјевица

У емотивном смислу очекује вас ново задовољство које ће обиљежити ваш однос са вољеном особом. Увијек постоји и лакши и тежи пут до успјеха, стога прихватите корисну идеју коју предлажу ваши сарадници. Налазите се у сјајној форми.

Вага

Покажите више разумијевања и нове изливе њежности према вољеној особи. Неко осваја ваше симпатије и емотивну наклоност. Нема разлога да мистификујете своје пословно-финансијске планове или да игноришете нечије присуство и позив. Приуштите себи неке лијепе ситнице као рецепт за добро расположење.

Шкорпија

Могуће је да партнер има више проблема него што претпостављате. Покажите емпатију и разумијевање у сваком погледу. Дјелујете као особа која своје пословно-финансијске циљеве ставља изнад интереса већине и због тога вас очекују различити коментари. Потребна вам је добра њега и психолошка подршка.

Стријелац

Важно је да реагујете у правом тренутку пред вољеном особом. Уколико сте слободни, планирајте љубавни сусрет или атрактивну забаву. Понекад ствари изгледају сувише компликовано. Али, без ризика нема ни успјеха. Ваша околина дјелује подстицајно и добронамјерно. Налазите се у сјајној психофизичкој форми.

Јарац

На заобилазан начин можете да остварите своје намјере, али недостаје вам воља да се ангажујете пред блиском особом. Понекад одређени пословни циљеви оправдавају употребу посебног средства, али све има своју цијену или границу. Употријебите своју интелигенцију или неке скривене адуте, контролишите напетост.

Водолија

Без обзира на велика очекивања, прихватите идеју коју предлаже вољена особа или неку утјешну варијанту. Док ви трпите због негативних утицаја, ваши сарадници дјелују безбрижно и не обраћају пажњу на ваше замјерке. Подстичите код себе умјереност и самоконтролу.

Рибе

Затајили сте пред вољеном особом и тражите ново оправдање за своје поступке. Одговор је у прилагођавању. Уколико вам је стало да побољшате свој однос са пословним партнерима, прихватите нечији савјет и промијените досадашњу стратегију. Потребно је да побољшате своју концентрацију и расположење.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана