Дневни хороскоп за 13. децембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 13. децембар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Могућа брига због новонасталих околности. У вашем расположењу влада тензија, јер желите нешто да промијените, а знате да није у вашој моћи. Стрпите се и не доносите нагле одлуке, послушајте партнера који вам је животни ослонац.

Бик

Данашњи дан обиљежен је успјесима како на пословном, тако и на приватном плану! Вријеме је да уживате у плодовима рада, финансијска ситуација се коначно стабилизовала. Када је љубав у питању можете да очекујете вијести које ће вам се допасти!

Близанци

Данашњи хороскоп је у знаку тајни. Пријатељство са особом коју дуго познајете доводи се у питање, могуће је да ћете доживјети разочарање. Не очајавајте, ово искуство може да вам послужи као важна лекција која ће по много чему промијенити ваш став.

Рак

Данас бриљирате када су савјети у питању. Особе из пословног окружења ће се ослонити на вас и рачунати на вашу помоћ, не устручавајте се да им изађете у сусрет. Ваше заслуге могу да добију награду, новчану или у виду унапређења. Уживајте и прославите са најближима!

Лав

Могући сусрет са особом из прошлости. Да ли вјерујете у случајности? Послушајте своју интуицију и не вјерујте особама које сте недавно упознали. Када је љубав у питању данас вас чека једно пријатно изненађење које ће вас значајно опустити.

Дјевица

Претјерана анализа детаља може да вас одведе у дубиозу попут вртлога без излаза. Можда сте перфекциониста, али то не значи да сваку ситницу треба да доводите у питање. На тај начин кочите свој пут ка напријед, послушајте савјет од старије особе супротног пола.

Вага

Данас заборавите на расипање новца, чашћавање или велике куповине. Није добар дан за финансије, нарочито ако сте намјеравали да улажете у неку пословну идеју или приватни бизнис. Фокусирајте се на приватан живот, да ли сте спремни за нову љубав која је на помолу?

Шкорпија

Ваша харизма данас долази од изражаја. Она ће бити заслужна и за праштање ситних грешака које вам се дешавају у послу, али ви увијек знате како да се снађете. Водите рачуна о здрављу, не би било лоше да уведете здраву исхрану и физичку активност. Потрудите се да више спавате.

Стријелац

Дневни хороскоп вам најављује конфликт са особама са којима проводите скоро сваки дан. Не инсистирајте да истјерате своје, инат ништа добро не може да вам донесе. Понекад други људи виде боље од нас самих, уважите критике и размислите да ли сте поступили фер.

 

Јарац

Данас су вам звијезде у знаку љубави. Пријају вам романтични моменти које вам приређује партнер и вријеме је да узвратите истом мјером. Изненадите га неким заједничким путовањем и разговарајте о плановима о којима сте до скоро само маштали.

Водолија

Данас сте пуни елана и спремни за нове изазове и подухвате! То ће вам помоћи да остварите зацртано, али немојте превише да откривате своје планове. Очекујте позив од особе коју сте упознали преко заједничких пријатеља, ни не слутите да вас већ дуже вријеме мјерка.

Рибе

Дневни хороскоп за 13. децембар вам предвиђа бројне промјене када је посао у питању. Допашће вам се измјене које се постављају, али будите свјесни да на тај начин упадате у очи конкуренцији. Не нервирајте се унапријед, соло статус ће вам пријати још неко вријеме.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана