Дневни хороскоп за 13. август

ГС
Дневни хороскоп за 13. август

Прочитајте шта вас очекује данас у астролошком смислу.

ОВАН

Дневни хороскоп за 13. август 2023. године вам доноси један сталожен и смирен дан. Проведите га у окружењу драгих људи. На памет ће вам пасти једна особа. Слободни Овнови нека начине први корак, док они заузети би требало више да поразмисле о будућности - у ком смјеру она иде.

БИК
На ивици сте да свима кажете све у лице. Боље се суздржите, јер тиме нећете ништа боље постићи. Нагомилала вам се дуго потискивана фрустрација и бијес. Размилслите гдје се налази узрок тога и покушајте да ријешите. У љубави се више потрудите, ако желите да вам буде узвраћено истом мјером.

БЛИЗАНЦИ

Ви сте познати по филозофирању и маштању. Речи вам саме извиру, али данас нећете бити расположени за превише дружења. И то је у реду! Превише сте се исцрпјели психички у посљедње вријеме. Размишљајте како да напуните батерије. Партнер вам је одличан савезник у томе!

РАК

Идеалан дан да завршите све што нисте стигли током недјеље. Не претјерујте у куповини. Држите се новчаног плана. Заузетим Раковима ће врло вјероватно да проради породични инстинкт. Размишљаћете о сљедећем кораку о односу. Они слободни биће заљубљиве природе. Не одустајте од својих жеља.

ЛАВ

Ваша ријеч за друге је заповест. Имаћете прилику да се докажете, али немојте превише да се уживите у доминантној улози. Не заборавите на емоције. У супротном повриједићете људе које волите. Очекује вас прилив новца за пређашњи труд. Искористите га паметно! Могуће су главобоље.

ДЈЕВИЦА

Врло могуће да ћете данас да уђете са неким у расправу после чега ће вам бити повређен его. Не дозволите себи да вас изритира неко гори од вас. Звијезде вам савјетују да се боље фокусирате на себе и започнете дуго жељену идеју. Неки курс ил хоби ће вам отворити нове видике.

ВАГА

Дневни хороскоп за 13. август 2023. године вас упозорава да не улазите у беспотребне расправе. Неко из окружења ће вас „навући“ на свађу. Можда ће пожељети да извуче неку информацију од вас. Мучи вас љубавни живот. Да ли пресећи или наставити даље? Трипут размислите и то „хладне главе“, пре него што донесте одлуку.

ШКОРПИЈА

Данас вас очекује омањи пар расположења. Бићете већи дио дана осамљени и у сопственим мислима. Немојте да претјерујете. Пријаће вам омиљене ствари или активности. Позовите омиљену особу и организујте неку занимљивост. Једноставно, и шетња у природи ће добро доћи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана